Κικίλιας για Κολωνό: “Έχω αρρωστήσει ως γονιός – Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός”

Κικίλιας για Κολωνό: “Έχω αρρωστήσει ως γονιός – Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός”
Eurokinissi

Να δοθούν στη δημοσιότητατα ονόματα όσων εμπλέκoνται στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού ζήτησε ο Βασίλης Κικίλιας. "Κρίνεται η ελληνική Δικαιοσύνη και το κράτος Δικαίου".

Παρέμβαση για την υπόθεση κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό έκανε ο Βασίλης Κικίλιας, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ο υπουργός Τουρισμού εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για όσα βγαίνουν στο φως σχετικά με τον βιασμό του παιδιού λέγοντας χαρακτηριστικά “αυτές τις μέρες ως γονιός έχω αρρωστήσει”.

“Δεν αντέχει το στομάχι κανενός φυσιολογικού Έλληνα αυτό που έχει γίνει με αυτό το κοριτσάκι”  τόνισε και στη συνέχεια χαρακτήρισε “αδιανόητο οτι δεν έχουν βγει τα ονόματα αυτών των αλητών που που μπήκαν στη διαδικασία να ακουμπήσουν αυτήν την ψυχούλα και περιμένουμε όλοι να τα δούμε”.

Κρίνεται η ελληνική Δικαιοσύνη και το κράτος Δικαίου από τον τρόπο που θα χειριστεί αυτήν την υπόθεση” είπε ο κ. Κικίλιας και κατέληξε “όποιος είναι άνθρωπος πραγματικός δεν μπορεί να αντιδράσει φυσιολογικά σε αυτό. Είναι ατελείωτη αλητεία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα