Κλέων Γρηγοριάδης: Η αιχμηρή απάντηση για το περιστατικό με το πουκάμισο

Ο Κλέων Γρηγοριάδης
Ο Κλέων Γρηγοριάδης EUROKINISSI

Με αιχμές προς τα ΜΜΕ -και όχι μόνο- έσπευσε να απαντήσει ο Κλέων Γρηγοριάδης για το ατυχές περιστατικό με το πουκάμισο.

Απάντηση για το ατυχές περιστατικό που του συνέβη, όταν η κάμερα του υπολογιστή της Μαρίας Απατζίδη τον "έπιασε" να αλλάζει το πουκάμισό του όσο εκείνη μιλούσε σε τηλεσύνδεση, έσπευσε να δώσει ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Σε ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 έστρεψε τα "βέλη" του κυρίως κατά των ΜΜΕ, κατηγορώντας τα ότι το εν λόγω περιστατικό κυκλοφόρησε με μεγάλη ταχύτητα, ενώ τόνισε καυστικά ότι δεν έκαναν το ίδιο όταν τον μήνυσε ο κ. Αλαφούζος.

ADVERTISING

Καταλήγοντας, θέλοντας να εξηγήσει γιατί άλλαξε το πουκάμισό του στη Βουλή, υποστήριξε ότι περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του στο κοινοβούλιο, γιατί "κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα".

"Τα ΜΜΕ που έσπευσαν να δείξουν το ατυχές γεγονός μου στην βουλή μακάρι να είχαν την ίδια ταχύτητα αντίδρασης όταν με μήνυσε ο κ Αλαφούζος. Υ.Γ Όταν δουλεύεις όλη μέρα στην βουλή αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα", έγραψε στην ανάρτησή του ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κλέων Γρηγοριάδης, ΜέΡΑ25, ΜΜΕ
SHARE:

24Media Network