Κωνσταντινόπουλος: Να γίνει εσωκομματικό δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος EUROKINISSI

"Θα καταψηφίσουμε τη συμφωνία για το Σκοπιανό όταν έρθει στη Βουλή γιατί δεν είναι μια καλή συμφωνία" είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής Αρκαδίας.

"Εμείς το ΟΧΙ δεν το κάνουμε ΝΑΙ. Θα καταψηφίσουμε τη συμφωνία για το Σκοπιανό όταν έρθει στη Βουλή γιατί δεν είναι μια καλή συμφωνία" είπε ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Β. Σκουρή και της Α. Σπανού στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Υποστήριξε ότι η Φ. Γεννηματά εκφράζει το 98% της κοινωνικής βάσης του Κινήματος Αλλαγής και ότι αν γίνει εσωκομματικό δημοψήφισμα οι πέντε του Πολιτικού Συμβουλίου που διαφώνησαν με την Φ. Γεννηματά (Θεοδωράκης -Ανδρουλάκης - Παπανδρέου - Θεοχαρόπουλος - Καμίνης) θα πάρουν όλοι μαζί 10%.

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι το εσωκομματικό δημοψήφισμα θα μπορούσε να γίνει στις 24 Ιουνίου μαζί με τις εσωκομματικές εκλογές. "Έχουμε όχι ποτάμι αλλά ωκεανό θετικών σχολίων για τη στάση μας" σημείωσε και αναφερόμενος στον βουλευτή του Ποταμιού Σπ. Δανέλλη είπε: "θα δείξει η πορεία τι θα κάνει. Εμπιστεύθηκε τον κ. Τσίπρα πριν δει τη συμφωνία".

Νωρίτερα ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς είχε τονίσει ότι αναζητείται modus operandi προκειμένου να διατηρηθεί η συνοχή του Κινήματος Αλλαγής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Der Standard: Τα βλέμματα όλων στα Σκόπια μετά τη συμφωνία

Το blame game της ΝΔ με την κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών

Δημήτρης Χριστόπουλος στο News 24/7: Η ΝΔ προτιμά τον Ορμπάν από την Μέρκελ

ADVERTISING

SHARE: