Κωνσταντοπούλου για ΕΡΤ: Η επιλογή Ταγματάρχη δεν μπορεί να υποστηριχθεί

Κωνσταντοπούλου για ΕΡΤ: Η επιλογή Ταγματάρχη δεν μπορεί να υποστηριχθεί
Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάββατο 23 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Τι είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της ΕΡΤ και τον πρωθυπουργό

“Η επιλογή Ταγματάρχη δεν μπορεί να υποστηριχθεί και το έχω πει και στον πρωθυπουργό”, φέρεται να τόνισε η πρόεδρος της Βουλής, επαναφέροντας το θέμα της ΕΡΤ, αλλά και την τοποθέτηση του Λάμπη Ταγματάρχη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Το θέμα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με την αρμόδια επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να συνεδριάζει την Δευτέρα (25/05) προκειμένου να γνωμοδοτήσει για το νέο Δ.Σ της δημόσιας τηλεόρασης.

“Δεν υπάρχουν μονόδρομοι, δεν μπορεί να υποστηριχθεί η επιλογή Ταγματάρχη. Δεν  συγκρούομαι ούτε με τον πρωθυπουργο ούτε με την κυβερνηση. Πρέπει να ειμαστε πιο συλλογικοί και να μην διαλέγουμε φθαρμένα πρόσωπα” φέρεται να συμπλήρωσε η πρόεδρος της Βουλης.

Αναφερόμενη στην διαπραγμάτευση, σύμφωνα με πληροφορίες, επεσήμανε πως είναι ζήτημα δημοκρατίας και όχι οικονομίας. “Χρέος μας είναι να ενισχύσουμε την  κυβέρνηση να φέρει σε πέρας τη λαϊκή εντολή. Η διαπραγμάτευση δεν μπορεί να καταλήξει ούτε σε διαχείριση ούτε σε ενσωμάτωση. Η επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους μπορεί να ζητήσει αναστολή της πληρωμής χρέους μέχρι να τελειώσει το έργο της”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα