Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το θέαμα ξεπέρασε την ξετσίπωτη ‘συνέντευξη’ Σαμαρά επί ΝΕΡΙΤ

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το θέαμα ξεπέρασε την ξετσίπωτη ‘συνέντευξη’ Σαμαρά επί ΝΕΡΙΤ

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα, αλλά και τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ. Δείτε τι έγραψε στο twitter

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία δεν παρακολούθησε απλώς την εκπομπή στην ΕΡΤ, αλλά σχολίασε και σε ζωντανό χρόνο τις απαντήσεις του Αλέξη Τσίπρα στα ερωτήματα των δημοσιογράφων.

Χαρακτηριστικός ήταν ο παραλληλισμός σε σειρά αναφορών του νυν πρωθυπουργού με τον Αντώνη Σαμαρά. “κυβέρνηση τετραετίας έλεγε κι ο Α. Σαμαράς” αναφέρει στο πρώτο της σχόλιο το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια προσθέτει: “Τώρα ο Αλέξης Τσίπρας συγκρίνει τον εαυτό του με Μητσοτάκη και Καραμανλή. Κι αυτοί κυβέρνησαν με 151. Προσεχώς με Σαμαρά. Τρικομματική”. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε με έντονο τρόπο όμως και για το θέμα της Frontex, με την οποία όπως έγραψε “δεν έχει πρόβλημα”. “Δεν ξέρει τι έγινε παλιότερα στο Φαρμακονήσι! Να τον χαίρονται οι σημερινοί του σύμμαχοι”.

Από τα πυρά της πρώην βουλευτή όμως δεν διέφυγαν ούτε οι δημοσιογράφοι, στους οποίους απέδωσε πολλές φορές ατολμία, ενώ έκανε λόγο για ερωτήσεις “χάδι”. Σε άλλο σημείο σχολιάζει πως ο ρόλος του δημοσιογράφου δεν είναι του support, ενώ καταλήγει λέγοντας πως “το αποψινό θέαμα ξεπέρασε την ξετσίπωτη προεκλογική ‘συνέντευξη’ Α. Σαμαρά επί ΝΕΡΙΤ”.

Δείτε όλα τα tweets της Κωνσταντοπούλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα