Κωνσταντοπούλου: Τα ‘όχι’ θα κάνει περήφανες τις επόμενες γενιές

Κωνσταντοπούλου: Τα ‘όχι’ θα κάνει περήφανες τις επόμενες γενιές
Πρός αποκατάσταση της αλήθειας το πρακτορείο EUROKINISSI οφείλει να διευκρινίσει τα εξής: Ουδέποτε πραγματοποιήσαμε ειδική φωτογράφιση (καμπάνια) για την Πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Οι φωτογραφίες (πορτραίτα) της Προέδρου από το περιστύλιο της βουλής,που καταχωρήθηκαν στο σύστημά μας στις 23 Ιουλίου 2015 και ώρα 16:06 ήταν στα πλαίσια φωτογραφικής κάλυψης της επίσκεψης του Κύπριου προέδρου της βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου (κατά την διάρκεια της υποδοχής του από την πρόεδρο) με τον οποίον και συναντήθηκε αμέσως μετά στο γραφείο της. Καταχωρήθηκαν δε -ξεχωριστά-διότι εστάλησαν λόγω φόρτου εργασίας του συναδέλφου που κάλυψε το θέμα, αρκετά αργότερα από την ώρα που αυτό καταχωρήθηκε αρχικά. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία ή σκοπιμότητα,δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η αντικειμενικότητα,το επαγγελματικό ήθος και η αξιοπιστία του πρακτορείου μας από την ίδρυσή του έως και σήμερα είναι οι λόγοι που μας έχουν καθιερώσει στην αγορά ως ένα από τα μεγαλύτερα φωτοειδησεογραφικά πρακτορεία στην Ελλάδα,Πέμπτη 25 ιουνίου 2015 (EUROKINISSI PHOTO PRESS AGENCY) Eurokinissi

Να μην επιτρέψει ο ελληνικός λαός την ανατροπή της κυβέρνησης από εκείνους που επί μήνες απεργάζονται σενάρια αποσταθεροποίησης και εκτροπής, δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Να μην επιτρέψει την ανατροπή της κυβέρνησης από κείνους που επί μήνες απεργάζονται σενάρια αποσταθεροποίησης και εκτροπής για να ξαναπαραδώσουν την χώρα και το λαό στις δυνάμεις της διαφθοράς, της διαπλοκής και της εξαπάτησης», κάλεσε τον ελληνικό λαό η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε δήλωσή της ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε από τον λαό να ψηφίσει «όχι» και να υπερασπιστεί την μόνη κυβέρνηση που τον εμπιστεύτηκε και του παρέδωσε την εξουσία που πηγάζει από αυτόν, την μόνη Βουλή που ο ίδιος εξέλεξε και η οποία του επιστρέφει την εξουσία που πηγάζει από αυτόν και ασκείται υπέρ αυτού.

«Να μην επιτρέψει την ανατροπή της κυβέρνησης από κείνους που επί μήνες απεργάζονται σενάρια αποσταθεροποίησης και εκτροπής για να ξαναπαραδώσουν την χώρα και το λαό στις δυνάμεις της διαφθοράς, της διαπλοκής και της εξαπάτησης που κέρδισαν από τα μνημόνια σε βάρος της κοινωνίας και να στείλει ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα και στους άλλους λαούς της Ευρώπης ότι η Δημοκρατία είναι υπόθεση των ανθρώπων και των λαών, όχι των τραπεζών, των τραπεζιτών και των αγορών» ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής.

H πρόεδρος της Βουλής, αφού επιτέθηκε σε όσους επιδιώκουν την αλλοίωση και παραποίηση του ερωτήματος ότι δήθεν θα φύγουμε από το ευρώ και θα σταματήσει η διαπραγμάτευση είπε πως το «ναι» στο τελεσίγραφο της τρόικας, σημαίνει «ναι» στην υποτέλεια, «ναι» στην υποδούλωση, «ναι» στην ανεργία, «ναι» στην ανασφάλεια, «ναι» στα χαράτσια δίχως τέλος, «ναι» υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.

Απεναντίας – όπως είπε – η κ. Κωνσταντοπούλου, το «όχι» σημαίνει «όχι» στα τεχνητά αδιέξοδα, «όχι» στην ασφυξία των λαών με τις τράπεζες κλειστές «όχι» στην υποδούλωση κρατών – μελών, «όχι» στην οικονομική και πολιτική υποταγή.

«Η κυβέρνηση όρθωσε το ανάστημά της, δεν υπέκυψε, δεν συνθηκολόγησε προδίδοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η Βουλή του 2015 στάθηκε στο ύψος της, δεν έκανε νόμο του κράτους μέτρα που θα καταδίκαζαν πολλές γενιές στη μνημονιακή δουλεία» τόνισε, επισημαίνοντας πως «για πρώτη φορά ο λαός να αποφασίσει για το μέλλον του. Για πρώτη φορά μπορεί να αποκρούσει ο ίδιος με την ψήφο του τον τελευταίο εκβιασμό. Για πρώτη φορά, ο λαός μπορεί να σηκώσει το κεφάλι ή και να αποτινάξει με την ψήφο του το μνημονιακό ζυγό. Να ψηφίσει και να παλέψει για την αξιοπρέπεια και το μέλλον του».

«Τα «όχι» του ελληνικού λαού έχουν ιστορικά κάνει περήφανους όχι μόνο τους Έλληνες αλλά και όλη την ανθρωπότητα. Ένα τέτοιο όχι θα κάνει περήφανες τις επόμενες γενιές και θα υπερασπιστεί την πραγματική ψυχή της Ευρώπης, που δεν εδράζεται σε τελεσίγραφα και εκβιασμούς, εδράζεται στην ισότιμη συνύπαρξη, στην Δημοκρατία και στην αλληλεγγύη» κατέληξε στη δήλωσή της η πρόεδρος της Βουλής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα