Κωνσταντοπούλου: Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;

Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών από την επικεφαλής της "Πλεύσης Ελευθερίας" Ζωή Κωνσταντοπούλου και μέλη της "Λαϊκής Ενότητας", του "ΕΠΑΜ" και τοι Κινήματος "Δεν Πληρώνω" την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών από την επικεφαλής της "Πλεύσης Ελευθερίας" Ζωή Κωνσταντοπούλου και μέλη της "Λαϊκής Ενότητας", του "ΕΠΑΜ" και τοι Κινήματος "Δεν Πληρώνω" την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Με μια φράση από την Όπερα της Πεντάρας του Μπρεχτ απαντά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στο 'σούσουρο' που δημιουργήθηκε γύρω από το ερωτηματολόγιο του κόμματος

"Φωτιά" στα social media έβαλε η χιουμοριστική προσθήκη του επαγγέλματος του ληστή τραπεζών στο ερωτηματολόγιο που ανήρτησε η Πλεύση Ελευθερίας για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και να βοηθήσουν το κόμμα και την προσπάθειά του. Μετά το hashtag #πλεύση_ειδικότητες, το οποίο και ακολούθησαν δεκάδες χιουμοριστικές αναρτήσεις χρηστών, τη δική της απάντηση έδωσε και η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κωνσταντοπούλου: Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;

"Μας συγχωρείτε για την παρανόηση. Στη χιουμοριστική προσθήκη δεν εννοούσαμε τους διοικητές των τραπεζών. Δε θέλουμε τέτοιους. “Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;”" σχολιάζει με χιούμορ η ίδια, παραθέτοντας μια φράση από την "Όπερα της πεντάρας"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πλεύση Ελευθερίας: Πώς το ερωτηματολόγιο με τον 'ληστή τραπεζών' έριξε το twitter

SHARE:

24Media Network