Κόντρα ΛΑΕ- ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στην ομιλία Παππά

Κόντρα ΛΑΕ- ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στην ομιλία Παππά
Συνέντευξη Τύπου, της Λαϊκής Ενότητας για τις θέσεις της ΛΑΕ όσον αφορά το προσφυγικό ζήτημα την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016. Τις θέσεις παρουσίασαν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και άλλα στελέχη του κόμματος. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Η Κουμουνδούρου υποστήριξε ότι τέτοιες πράξεις είναι εκτός αριστερής αντίληψης, με τη ΛΑΕ να απαντά ότι η διαμαρτυρία στου Ζωγράφου ήταν αντίδραση των κατοίκων και νεολαίας στα μνημόνια, που δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά

Αντιπαράθεση για το ποιος εκφράζει καλύτερα την αριστερά ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Λαϊκής Ενότητας, με αφορμή τα επεισόδια σε εκδήλωση στου Ζωγράφου όπου μιλούσε χθες το βράδυ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Η Κουμουνδούρου υποστήριξε ότι η εισβολή μελών της ΛΑΕ σε χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, με σκοπό τη ματαίωσή της, είναι μια πράξη εκτός Αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας.

“Η παρεμπόδιση κομματικών εκδηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με τις μαζικές κοινωνικές διεργασίες και προσιδιάζει σε πρακτικές άλλων πολιτικών χώρων, ξένων στην Αριστερά” ανέφερε η ανακοίνωση, καταλήγοντας: “ Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει να παρεμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες, ερχόμενος σε επαφή με τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών.”

Η ΛΑΕ απάντησε φυσικά στο ΣΥΡΙΖΑ. “Το βέβαιο είναι ότι τα μνημόνια, ο αυταρχισμός, οι αντιλαϊκές πολιτικές, τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά” σχολίασε το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Κατηγόρησε μάλιστα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι σκοπίμως ψεύδεται, “αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι την διαμαρτυρία στου Ζωγράφου την έκαναν επιτροπές αγώνα της περιοχής και όχι η ΛΑΕ” και ότι “επρόκειτο για μια διαμαρτυρία κυρίως νέων, η οποία όμως αντιμετωπίστηκε με βία.”

Η ανακοίνωση της ΛΑΕ καταλήγει: “Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντί να υβρίζει τους νέους που κινητοποιούνται, να καταλάβει ότι η κοινωνική διαμαρτυρία στα χρόνια των μνημονίων προκαλείται αποκλειστικά από τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων που μαυρίζουν την ζωή των ανθρώπων και ιδίως της νεολαίας.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα