Κόντρα Σκουρλέτη-Μητσοτάκη για τα ένσημα τους και τις Σκουριές

Κόντρα Σκουρλέτη-Μητσοτάκη για τα ένσημα τους και τις Σκουριές

Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση για τα ένσημα που έχουν κολλήσει τα μέλη της. Απάντηση Πάνου Σκουρλέτη μέσω Twitter. "Καλώ τον κ. Μητσοτάκη που δούλεψε με τις συστατικές του μπαμπά να μετρήσει τα ένσημα μου από το 1988", έγραψε ο υπουργός Περιβάλλοντος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την πρώτη του ομιλία στην ΚΟ της ΝΔ σαν πρόεδρος του κόμματος και προχώρησε σε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για το “χειρότερο και τελευταίο κεφάλαιο του λαϊκισμού στη χώρα”, και είπε πως με τη ΝΔ η χώρα θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Αναφερόμενος στην αναστολή εργασιών στις Σκουριές Χαλκιδικής τόνισε ότι η κυβέρνηση χειρίζεται το θέμα “ως αριστερό αντίβαρο στη μνημονιακή πολιτική” και χαρακτήρισε υποκριτικό το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον, που στέλνει το λάθος μήνυμα στους επενδυτές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση ότι διώχνει τη “μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση” στη χώρα και “θυσιάζει 1500 θέσεις εργασίας”, σημειώνοντας παράλληλα ότι η συγκεκριμένη επένδυση έγινε “αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις”.

“Η αριστερή αυτή κυβέρνηση και ο αριστερός πρωθυπουργός δεν νοιάζεται καθόλου ότι τελικά τη νύφη την πληρώνουν οι εργαζόμενοι. Είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που ο κ. Σκουρλέτης με τόσο θράσος τους εγκάλεσε για έλλειψη ταξικής συνείδησης επειδή απλά παλεύουν για τις δουλειές τους”, είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: “Αλλά δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κολλήσει ένσημα στην πραγματική τους ζωή και δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύει η πραγματική οικονομία”.

Η τελευταία του φράση προκάλεσε και την οργή του Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος έσπευσε να απαντήσει μέσω social media.

“Καλώ τον κ. Μητσοτάκη που δούλεψε με τις συστατικές του μπαμπά να μετρήσει τα ένσημα μου από το 1988”, έγραψε ο υπουργός Περιβάλλοντος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η απάντηση του Πάνου Σκουρλέτη :

Το μέρος του Κυριάκου Μητσοτάκη πήρε πάντως ο Θάνος Πλεύρης με δικό του Tweet:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα