Κώστας Αχ. Καραμανλής: Το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή – Οι υβριστές να μη συμπλεύσουν με την ΝΔ

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή – Οι υβριστές να μη συμπλεύσουν με την ΝΔ

Κατά τον κ. Καραμανλή, "στόχος της ΝΔ είναι να πετύχει αυτοδυναμία. Ο Κυρ. Μητσοτάκης πιστός στις παραδόσεις του κόμματος είπε ότι θα κάνει άνοιγμα στην κεντροαριστερά. Η ΝΔ δεν πρέπει να περιχαρακώνεται".

Στο ΠΑΣΟΚ απέδωσε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Αχ. Καραμανλή τα σενάρια για ανοχή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Ο τομεάρχης υποδομών και μεταφορών της ΝΔ είπε, συγκεκριμένα, τα εξής: “Είναι μια γραφική συζήτηση που ξεκινά από το ΠΑΣΟΚ. Σε ένα συγκλίνουν το παλιό και το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, στο μίσος τους προς τον Κ. Καραμανλή. Στοχοποιούν τον πρώην πρωθυοιυργό για την περίοδο 2004-2009, ενώ τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο πρώην πρωθυπουργός  έκλεισε το θέμα με τη δήλωσή του στην ΔΕΘ. Είναι μια καφενειακή συζήτηση αυτή”. “Ο ΣΥΡΙΖΑ -συνέχισε- έχει αντικαταστήσει το ΠΑΣΟΚ. Το ΚΙΝΑΛ δεν έχει καταφέρει να συγκινήσει το εκλογικό ακροατήριο. Βλέπουμε και στην κυβέρνηση στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Ενα τεράστιο ακροατήριο που συγκινούνταν από τον Ανδρέα έχει πάει στον Αλέξη που προσπαθεί να εγκαταλείψει τον Τσε Γκεβάρα για να παίξει τον σοσιαλδημοκράτη. Το ΚΙΝΑΛ, λοιπόν, έχει τεράστιο πρόβλημα”. 

Κατά τον κ. Καραμανλή, “στόχος της ΝΔ είναι να πετύχει αυτοδυναμία. Ο Κυρ. Μητσοτάκης πιστός στις παραδόσεις του κόμματος είπε ότι θα κάνει άνοιγμα στην κεντροαριστερά. Η ΝΔ δεν πρέπει να περιχαρακώνεται. Και ο Κων/νος Καραμανλής και ο Κων/νος Μητσοτάκης και ο Κ. Καραμανλής είχαν κάνει ανοίγματα. Αλλά δεν μπορεί να είναι μεταξύ αυτών που θα συνεργαστούν με τη ΝΔ υβριστές αυτής της περιόδου. Δεν θέλω να μηδενίσω τίποτα αλλά δεν μπορεί να βρεθούν μαζί μας υπουργοί του “λεφτά υπάρχουν”. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί στον δημόσιο λόγο μας. Δεν βοηθά να κοιτάζουμε πίσω. Ολοι ξέρουμε τι έκανε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα. Το ΚΙΝΑΛ δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του. Η Φ. Γεννηματά πατά σε δύο βάρκες”.

“Είναι αστείο να λέει ο κ. Καμμένος ότι αυτός είναι Νέα Δημοκρατία” τόνισε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε: “Εχω την εντύπωση ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι έχει άψογη θεσμική συνεργασία με τον ΠτΔ. Η επανεκλογή του Πρ. Παυλόπουλου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ποιο θα είναι το κλίμα της εποχής εκείνης. Είναι δύσκολο να μπούμε σε προεδρολογία από τώρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα