Κουίκ στο NEWS 247: Δε θα αφήσουμε τίποτε αναπάντητο

Κουίκ στο NEWS 247: Δε θα αφήσουμε τίποτε αναπάντητο
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατευθύνεται προς το γραφείο του εισαγγελέα για να καταθέσει για τις καταγγελέις περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Ευρωκίνηση

"Κινούμαστε θεσμικά" δηλώνει ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφορικά με τις καταγγελίες Χαϊκάλη, απαντώντας εμμέσως στο Μαξίμου

“Δε θα αφήσουμε τίποτε αναπάντητο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε” δήλωσε χαρακτηριστικά στο news247 ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξαρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ εν όψει της συνέντευξης τύπου του Πάνου Καμμένου μετά τις καταγγελίες του βουλευτή Παύλου ΧΑϊκάλη για απόπειρα δωροδοκίας προκειμένου να υπερψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ενώ οι πληροφορίες από την πλευρά της εισαγγελίας επέμεναν ότι δεν έχει δοθεί όνομα από τον κ. Χαϊκάλη, ο κ. Κουίκ από την πλευρά του επιμένει ότι έχει κατονομασθεί ο επιχειρών τη δωροδοκία στην ασφάλεια, κατόπιν εντολής της δικαιοσύνης.

“Κινούμαστε θεσμικά” τόνισε επίσης ο κ. Κουίκ, απαντώντας εμμέσως στις κατηγορίες του Μαξίμου περί ελαφριών κατηγοριών λάσπης και στην “απειλή” πως εάν δεν υπάρχουν στοιχεία θα πρέπει να κινηθούν όλες οι διαδικασίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα