Κούλογλου: Νέος νόμος για τη ρητορική του μίσους

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου EUROKINISSI

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ τοποθετήθηκε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στην ανάγκη μια νέας νομοθετικής πρωτοβουλίας για την καταπολέμηση της ρητορικής του μίσους αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Επικαλέστηκε το παράδειγμα της Γερμανίας για να υποδείξει ότι θα πρέπει να κατεβαίνουν αμέσως οι αναρτήσεις μίσους, να επιβάλλονται πρόστιμα σε πλατφόρμες που διευκολύνουν τη διάχυση του μίσους και να γίνονται ακόμη και φυλακίσεις. Αναγνώρισε ότι στην αρχή της κρίσης ειπώθηκαν ακρότητες και από την Αριστερά, η οποία θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της.

Ως προς τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, διατύπωσε την εκτίμηση ότι η ΝΔ θα εκτεθεί, ειδικά στο ευρωπαϊκό ακροατήριο, αν επιμείνει στην απόρριψη της συμφωνίας. Κατά τον κ. Κούλογλου, με το τέλος αυτής της Βουλής ολοκληρώνεται η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ και στη συνέχεια θα αναζητηθούν συγκλίσεις με το χώρο της κεντροαριστεράς. "Η Φ. Γεννηματά ξέρει ότι αν γίνονταν εκλογές τώρα αυτό θα σήμαινε αυτοκτονία για τη χώρα. Τις ζητάει γιατί είναι πιεσμένη", σημείωσε.

Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ακόμη και αν οι ΑΝΕΛ καταψηφίσουν τη συμφωνία για το σκοπιανό δεν πρόκειται να τεθεί σε κίνδυνο η συνοχή και η σταθερότητα της κυβέρνησης. "Δεν τίθεται θέμα πτώσης της κυβέρνησης", ανέφερε με τη βεβαιότητα ότι "με μια συμφωνία για το σκοπιανό θα αναδιαταχθεί το πολιτικό σκηνικό και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Θα φανεί ποιοι θέλουν να πάει μπροστά η χώρα και ποιοι όχι".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζανακόπουλος: Υπάρχουν συσχετισμοί για τη πλειοψηφία του ονόματος

Σκοπιανό: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στηρίζει τις συνομιλίες για το όνομα

ADVERTISING

SHARE: