#Κουμμουνδουράκος: Επιθέσεις στον Κουμουτσάκο για το άδειασμα Γεωργιάδη

#Κουμμουνδουράκος: Επιθέσεις στον Κουμουτσάκο για το άδειασμα Γεωργιάδη

Οι σαφείς αποστάσεις του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν τα δεκάδες σχόλια χρηστών του twitter, αλλά και την παρέμβαση Γεωργιάδη

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδη προκάλεσαν έντονη ανησυχία στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και αφορμή για πυρά τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ, όσο φυσικά και από το ΚΚΕ. ” Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή” δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του αντιπροέδρου.

“Προφανώς ήταν μια λάθος δήλωση” είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε μια δήλωση που προκάλεσε δεκάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #Κουμμουνδουράκος. Είναι προφανές πως εκείνοι που επιστράτευσαν αυτή τη λέξη, θέλησαν να καταδείξουν την “προσχώρηση” του βουλευτή της ΝΔ στην αριστερή ιδεολογία. Πολλοί άλλωστε έκαναν λόγο για δήλωση που “αποδέχεται την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς”, ενώ άλλοι απλά βρήκαν ευκαιρία για καυστικό χιούμορ.

Ο ευφυής νεολογισμός πάντως δεν άρεσε καθόλου στον αντιπρόεδρο του κόμματος και “μήλον της έριδος” της υπόθεσης, κ. Γεωργιάδη. Με ανάρτησή του στο twitter παρακάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να μην κάνουν κακόβουλα σχόλια εναντίον του φίλου του, Γιώργου Κουμουτσάκου. “Αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ” πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα