Κουμουνδούρου: Η Σπυράκη ζει σε άλλη χώρα

Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Η Κουμουνδούρου σχολίασε συνέντευξη της εκπροσώπου της ΝΔ στην οποία δήλωσε πως το κόμμα της δεν έχει σχέση με τη διαπλοκή

“Αν διαβάσει κανείς τη συνέντευξη που παραχώρησε η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας στην ιστοσελίδα capital.gr, θα μείνει με την εντύπωση ότι η κ. Σπυράκη ζει σε άλλη χώρα” σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι ”λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία υπερβαίνουν τα 223 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και για τις δικαστικές έρευνες που διεξάγονται σχετικά με ενδεχόμενες παρανομίες που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο συνήφθησαν, η κ. Σπυράκη, δήλωσε πως το κόμμα της «δεν έχει να λύσει κανένα λογαριασμό με τη χρηματοδότηση του»”.

Μάλιστα η Κουμουνδούρου συμπληρώνει ότι “η κ. Σπυράκη ισχυρίστηκε πως το κόμμα της δεν έχει καμία σχέση με τη διαπλοκή!” και καταλήγει τονίζοντας: “Συνιστούμε στην κ. εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ να ρωτήσει το κόμμα της και τον Κυρ. Μητσοτάκη σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρηματοδοτούσε η Siemens τη ΝΔ από το 1990 και μετά. Ή να ρωτήσει τον κ. Φρουζή της Novartis, ο οποίος συνέτασσε εκθέσεις για τις άριστες σχέσεις που διατηρούσε με τις ελληνικές κυβερνήσεις από το 2010 ως το 2014, για να αναφερθούμε μόνο σε κάποιες από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE: