Κουμουτσάκος για την επίθεση που δέχθηκε: ‘Αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν υπηρετούν εθνικούς στόχους’

Κουμουτσάκος για την επίθεση που δέχθηκε: ‘Αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν υπηρετούν εθνικούς στόχους’

Αιμόφυρτος μετά τον ξυλοδαρμό του στη συγκέντρωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας ο βουλευτής Β' Αθηνών κατήγγειλε τις κομματικές σκοπιμότητες των επιτιθέμενων και υπενθύμισε ότι 20 χρόνια ως διπλωμάτης έδωσε αγώνες για τα εθνικά θέματα και το ποντιακό (Vid)

Σοκ προκαλεί η εικόνα του βουλευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου να δέχεται άγρια επίθεση από ακραία στοιχεία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας κατά των δηλώσεων Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων.

Αιμόφυρτος από τα κτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο και εμφανώς σοκαρισμένος ο κ.Κουμουτσάκος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το επεισόδιο. “Δεν γνωρίζω ποιοι με χτύπησαν” απάντησε στα σχετικά ερωτήματα.

Φωτογράφισε όμως τους επιτιθέμενους, υπενθυμίζοντας την προσωπική πορεία του ως διπλωμάτης και τους αγώνες που έδωσε για τα εθνικά θέματα.

“Είκοσι χρόνια στο υπουργείο Εξωτερικών αγωνίστηκα, έδωσα τη ζωή μου για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το ποντιακό. Αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν υπηρετούν εθνικούς στόχους, μόνο προσωπικούς και κομματικούς”, τόνισε.

Επίθεση δέχθηκε και ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Μίλτος Βαρβιτσιώτης. Στις φωτογραφίες από τη συγκέντρωση διακρίνονται ο Ηλίας Κασιδιάρης και άλλα στελέχη της ΧΑ, ενώ μέσω facebook στη συγκέντρωση καλούσαν χθες και στελέχη της ΝΔ όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα