Κουτσούμπας: Έκτρωμα το νέο πολυνομοσχέδιο. Ο λαός να πάρει την τύχη στα χέρια του

Κουτσούμπας: Έκτρωμα το νέο πολυνομοσχέδιο. Ο λαός να πάρει την τύχη στα χέρια του
Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, ενάντια στο πολυ-νομοσχέδιο «σκούπα» που κατατέθηκε στην Βουλή. (EUROKINISSI) Eurokinissi

"Έκτρωμα" χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Κάλεσε τον λαό να μη περιμένει λύσεις από τα πάνω

Για «πολυνομοσχέδιο έκτρωμα» έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος κάλεσε σε “μαζική αντεπίθεση”.

Σε δηλώσεις του κατά την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι “εκτός από τις μαζικές απολύσεις, τη φοροληστεία, τις περικοπές στον ΕΟΠΥΥ, θέλουμε ιδιαίτερα να καταγγείλουμε τη μεθόδευση που γίνεται για γενίκευση των ατομικών συμβάσεων εργασίας, με μείωση του κατώτερου μισθού -του μισθού πείνας δηλαδή- σε κάτω από 500 ευρώ”

“Η ασφυξία, που νιώθει ο λαός μας, θα πρέπει άμεσα να μετασχηματιστεί σε μαζική λαϊκή αντεπίθεση. Να πάρει ο ίδιος τις τύχες στα χέρια του, να μην περιμένει λύσεις από τα πάνω, για να μπορέσει να ανοίξει τελικά ο δρόμος, όσο είναι νωρίς να γυρίσει την πλάτη στο νέο διπολισμό που αρχίζει να διαμορφώνεται”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα