Κουτσούμπας για Μητσοτάκη: “Αντί να ειρωνεύεται με μπούρδες για το χαβιάρι, ας λάβει μέτρα”

Κουτσούμπας για Μητσοτάκη: “Αντί να ειρωνεύεται με μπούρδες για το χαβιάρι, ας λάβει μέτρα”
Δημήτρης Κουτσούμπας EUROKINISSI

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη συνάντησή του με εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον αγώνα τους και σχολίασε τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης (23/11) με αντιπροσωπείες των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ.

Στην αρχή της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο κύριος Μητσοτάκης αντί να ειρωνεύεται με τις μπούρδες για το χαβιάρι, όλους εκείνους που αμφισβητούν το “καλάθι του νοικοκυριού του” και συνολικά την αντιλαϊκή του πολιτική, καλά θα κάνει να πάρει μέτρα κατά της ακρίβειας, να αυξήσει τους μισθούς και τις συντάξεις, να σταματήσει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, να ανοίξει τη ΛΑΡΚΟ, να την εκσυγχρονίσει, σε ενιαία λειτουργία, με όλους τους εργαζόμενους με πλήρη δικαιώματα.

Να σταματήσει αυτό το έγκλημα για την οικονομία της χώρας, για τη λαϊκή περιουσία, για τους εργαζόμενους”.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν την ανησυχία τους σε σχέση με τη συνολικότερη πορεία των εξελίξεων στη ΛΑΡΚΟ και ιδιαίτερα για το γεγονός ότι δεν υπάρχει σαφής δέσμευση της κυβέρνησης για την ενιαία επαναλειτουργία της επιχείρησης, με όλους τους εργαζομένους και το σύνολο των δικαιωμάτων τους.

Συνάντηση του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με αντιπροσωπείες των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ EUROKINISSI

Ο Δ. Κουτσούμπας εξέφρασε την αλληλεγγύη και την αμέριστη στήριξη του Κόμματος προς τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και διαβεβαίωσε ότι το ΚΚΕ θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, μέσα κι έξω από τη βουλή, για την συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας με πλήρη δικαιώματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα