Κριθαρίδης: Ο κ. Μητσοτάκης πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες με το δήθεν Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης

Κριθαρίδης: Ο κ. Μητσοτάκης πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες με το δήθεν Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης
ΜέΡΑ25 Eurokinissi

Μακροοικονομικά και κοινωνικά ασήμαντι είναι το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΜέΡΑ25, Μ. Κριθαρίδη.

Την άποψη ότι «ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον ελληνικό λαό με το δήθεν Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης που δεν είναι τίποτα άλλο από το σχέδιο αξιοποίησης του δήθεν Ταμείου Ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποτελεί μια τρύπα στο νερό», διατυπώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Πρόκειται, σύμφωνα με τον κ.Κριθαρίδη «για το περιβόητο αυτό ταμείο, που είναι τόσο μακροοικονομικά και κοινωνικά ασήμαντο, όση και η δήθεν «στήριξη» που έχει παράσχει η κυβέρνηση για την οικονομία εν μέσω πανδημίας. Είναι όντως πιθανό να μοιράσουν πακτωλούς χρημάτων στην ολιγαρχία δίχως σύνορα, τίποτε όμως για την πραγματική οικονομία και την χειμαζόμενη κοινωνία».

Ο κ. Κριθαρίδης καλεί τον πρωθυπουργό «να μας πει καλύτερα για το 5ο μνημόνιο που ετοιμάζει και το οποίο θα φέρει με ή χωρίς εκλογές μετά το πέρας της πανδημίας και την επαναφορά του δημοσιονομικού συμφώνου στην Ευρώπη, κι ας αφήσει τα πυροτεχνήματα που δεν πείθουν κανέναν πια».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα