Κυβερνητικές πηγές: Δεν κρύβεται ο εκνευρισμός της ΝΔ για τη διεθνή αναγνώριση της κυβέρνησης

Το Μέγαρο Μαξίμου - Φωτογραφία αρχείου
Το Μέγαρο Μαξίμου - Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

"Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πανικό, που δεν κρύβεται στη ΝΔ. Ίσως λίγο ξύδι να βοηθούσε", αναφέρουν μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της ΝΔ για τη συμφωνία στο Σκοπιανό και τη συνέντευξη Τσίπρα στην Die Welt.

«Εδώ και μέρες ο εκνευρισμός της ΝΔ από τη διεθνή αναγνώριση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, δεν κρύβεται με τίποτα» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, τονίζοντας ότι «χθες στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε χολή για τα δημοσιεύματα που προτείνουν να δοθεί Νόμπελ ειρήνης στον Έλληνα Πρωθυπουργό για την επίλυση του Μακεδονικού».

«Αργότερα μας είπε, ότι οι Ευρωπαίοι "μας παινεύουν" και μιλάνε για καθαρή έξοδο, όχι επειδή είναι η αλήθεια, αλλά επειδή θέλουν να μας σπρώξουν στα ακριβά επιτόκια των αγορών» αναφέρουν οι ίδιες πηγές, σημειώνοντας ότι «σήμερα, ανακαλύπτει στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Welt, ότι δήθεν δήλωσε μετανιωμένος για το δημοψήφισμα».

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πανικό που δεν κρύβεται στη ΝΔ. Ίσως λίγο ξύδι να βοηθούσε...».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας στην Die Welt: Φέραμε πίσω στην Ελλάδα ένα αίσθημα σταθερότητας και ασφάλειας

ΝΔ για συνέντευξη Τσίπρα στην Die Welt: Μεταμφιέστηκε ξαφνικά σε "μετανιωμένο πρωθυπουργό"

Λύση για το χρέος "χωρίς δεκανίκια" θέλει το Μαξίμου

SHARE: