Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν Μητσοτάκη για τον Πάιατ

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Στη διάψευση της ενημέρωσης που προέκυψε από τη ΝΔ και εμφάνιζε τον Αμερικανό πρέσβη να δηλώνει ότι "δεν υπάρχει έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς" προέβησαν κυβερνητικές πηγές

Διευκρινίσεις από τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ ζήτησε το Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από τα δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν να έχει δηλώσει κατά τη συνάντησή του με τον Κυριακο Μητσοτάκη ότι "η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς” για την υπόθεση Novartis.

Σύμφωνα, λοιπόν, με κυβερνητικές πηγές, “σε επικοινωνία διπλωματικού συμβούλου του Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρέσβη, ο κ. Τζέφρι Πάιατ διευκρίνισε ότι κατά τη συνάντησή του με τον Κ. Μητσοτάκη ουδέποτε αναφέρθηκε στο εάν υπάρχουν ή όχι Έλληνες πολιτικοί στις έρευνες του FBI για το σκάνδαλο Novartis”.

“Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί ως προς την ουσία της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνησή της τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα”, κατέληγαν οι ίδιες πηγές.

Πηγές ΝΔ: Η απάντηση στον Τζανακόπουλο ήρθε από τον ίδιο τον πρέσβη

Η απάντηση στον κ. Τζανακόπουλο που είχε το θράσος να αμφισβητήσει στην Βουλή την εντός εισαγωγικών δήλωση του Αμερικανού πρέσβη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι "δεν υπάρχει έρευνα του FBI για Έλληνες πολιτικούς", έμελλε να έρθει από τον ίδιο τον πρέσβη που έκανε retweet την δήλωσή του σε σχετικές αναρτήσεις του ΑΠΕ και τον Αντ1.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Novartis στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη - Πάιατ

ADVERTISING

SHARE: