Λαζαρίδης: Εθνικά επιζήμια η συμφωνία των Πρεσπών

Λαζαρίδης: Εθνικά επιζήμια η συμφωνία των Πρεσπών
Ο σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης Eurokinissi

Ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παρέδωσε μακεδονική εθνότητα και γλωσσά με τη συμφωνία των Πρεσπών και μίλησε για "κυβέρνηση κουρελού".

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγόρησε ότι εργαλειοποιεί ένα εθνικό θέμα για μικροκομματικούς λόγους, χωρίς να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα του ζητήματος, εξαπέλυσε ο σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και στην Έλλη Τριανταφύλλου στον News 24/7 στους 88.6.

Αφού είπε πως η χθεσινή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού ήταν γεμάτη αλαζονεία απάντησε στην πρόταση για τηλεμαχία λέγοντας πως “Η Βουλή αποφασίζει για τη συμφωνία των Πρεσπών εκεί θα γίνει η συζήτηση” και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παρέδωσε μακεδονική εθνότητα και γλωσσά.

“Το βασικό μας πρόβλημα είναι η εκχώρηση της μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας. Πριν φτάσουμε στο ζήτημα του ονόματος πρέπει να επιλυθούν αυτά τα θέματα τα οποία επιλύονται με τον λάθος τρόπο σε αυτή τη συμφωνία” σχολίασε και μίλησε για εθνικά επιζήμια συμφωνία.

Σε ερώτηση για τα συλλαλητήρια που οργανώνονται απάντησε πως “οι Έλληνες είναι ελεύθεροι να συμμετάσχουν σε τέτοιασυλλαλητήρια, δεν υπάρχει απαγορευτικό. Μέλη και βουλευτές μας είναι ελεύθεροι αν θέλουν να συμμετέχουν” συμπλήρωσε.

Τέλος, έκανε λόγο για “κυβέρνηση κουρελού”. “Θα φανεί στον ανασχηματισμό αν υπήρξαν ανταλλάγματα” υπογράμμισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version