Λεουτσάκος: Κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν υιοθετεί το πρόγραμμα που συμφωνήθηκε

Λεουτσάκος: Κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν υιοθετεί το πρόγραμμα που συμφωνήθηκε
Eurokinissi

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος, για το ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική πολιτική

Κανένα θέμα ηγεσίας δεν τίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ όπως ξεκαθάρισε ο βουλευτής του κόμματος, Στάθης Λεουτσάκος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λεουτσάκος είπε όμως, ότι έχει τεθεί θέμα αλλαγής της κυβερνητικής πολιτικής, όσον αφορά στο νέο πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Ο βουλευτής δήλωσε, πως κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, δεν υιοθετεί το πρόγραμμα που συμφωνήθηκε με τους εταίρους, σημειώνοντας πως πρόκειται για συμφωνία η οποία, όπως υποστηρίζουν πολλά στελέχη του κόμματος, “αποτελεί προϊόν εκβιασμού”.

Σημείωσε ακόμη, ότι “μπορεί να υπάρξει επανατοποθέτηση της κυβέρνησης. Αύριο μπορεί να υπάρξουν δυνατότητες να αποφύγει τον εκβιασμό ή να φανεί ότι υπάρχουν κι άλλες λύσεις”, είπε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Όπως είπε, με τη διαπραγμάτευση αποδείχτηκε πως εντός ευρωζώνης, με τη μορφή που αυτή έχει λάβει, είναι πολύ δύσκολο να ακολουθηθεί η λαϊκή εντολή περί κατάργησης του μνημονίου, ενώ πρόσθεσε πως τα αρνητικά που θα μπορούσαν να προέλθουν από ένα Grexit ήδη επιβάλλονται εντός του ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα