Λεβέντης: Με κανέναν δεν συνεργαζόμαστε, δεν θέλουν συναίνεση

Λεβέντης: Με κανέναν δεν συνεργαζόμαστε, δεν θέλουν συναίνεση
@GeorgiaPanagopoulou

Για τη συνταγματική αναθεώρηση, τις πιθανές συνεργασίες αλλά και το ζήτημα της ονοματοδοσίας της πΓΔΜ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο Βασίλης Λεβέντης

“Πρέπει να γίνει συνταγματική αναθεώρηση, δεν έχω πειστεί, όμως για το τι πάμε να αναθεωρήσουμε”, είπε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πρόσθεσε πως “πρέπει να γίνει αναθεώρηση για να κατοχυρωθεί η απλή αναλογική και να κατοχυρωθεί ότι τα Μέσα δεν θα παίζουν μόνο ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία -και λίγο ΠΑΣΟΚ- γιατί με αυτόν τον τρόπο ευνοείται ο δικομματισμός”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό:

“Ο Τσίπρας μου είπε σε συνάντησή μας ότι σκοπός του είναι να γίνουν εκλογές το Μάιο του 2019 και βγήκαν και το διέψευσαν! Γελοιοποιούνται, χάνουν τη σοβαρότητα τους”.

Όσο για πιθανές συνεργασίες, είπε:

“Με κανέναν δεν συνεργαζόμαστε, δεν θέλουν συναίνεση, κάνουν στημένες δημοσκοπήσεις για να μας πετάξουν έξω. Ο Μητσοτάκης φέρεται ανήθικα, ο Τσίπρας φέρεται αλαζονικά. Δεν  θα συνεργαστούμε με κανέναν από τους δύο.

Δεν με πήρε η Γεννηματά τηλέφωνο, γιατί στο συνέδριο επικρατεί η φαυλότητα, υπερασπίζονται το παρελθόν Σημίτη, Παπανδρέου”.

Για το Μακεδονικό, ανέφερε:

“Ο Κοτζιάς οφείλει να σκεφτεί την άλλη λύση, να μην δώσουμε το Μακεδονία, να κάνουμε προτάσεις και να δώσουμε ανταλλάγματα άλλης φύσεως.

Όλοι οι Αριστεροί ήταν διεθνιστές, ποτέ δεν αγαπούσαν την πατρίδα. Η δεξιά φέρνει πατριωτικούς ψήφους, αλλά πατριωτικά δεν φέρεται”.

Τέλος, για τη διαφάνεια των κομμάτων, δήλωσε:

“Πρέπει κάθε έξοδο να περνάει στο ίντερνετ. Πρέπει να περνάνε όλα, πρέπει να ξέρει ο κόσμος που πάνε τα λεφτά γιατί είναι κρατικά έξοδα. (…) Τι τα θέλουν τα γραφεία σε κάθε χωριό τα κόμματα;;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα