Λεβέντης: Θέλω το υπουργείο Οικονομικών

Λεβέντης: Θέλω το υπουργείο Οικονομικών
ΑΘΗΝΑ-Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, πραγματοποίησε ομιλία σε στελέχη και μέλη του κόμματος.(Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Νέος τσάρος της Οικονομίας στη θέση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, θα ήθελε να γίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αν συγκροτηθεί κυβέρνηση συνεργασίας (Vid)

Το υπουργείο Οικονομικών θα ήθελε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, στην περίπτωση που στη χώρα συγκροτούταν κυβέρνηση συνεργασίας, για την οποία έχει πολλάκις μιλήσει δημοσίως.

Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στο Kontra Channel, είπε χαρακτηριστικά ότι “το Οικονομικών είναι ένα υπουργείο το οποίο θα ζητούσαμε”, σημειώνοντας ότι “η πείρα μου επειδή είμαι άνθρωπος της πιάτσας, είναι μόνο για το υπουργείο Οικονομικών”.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ως ΥΠΟΙΚ “δεν θα έκανα λάθη δηλαδή να παίρνω μέτρα για να πειραματιστώ. Εγώ θα έπαιρνα ένα μέτρο για να φέρω επενδύσεις. Αυτοί εδώ τι κάνουν, βάζουν ένα μέτρο για να δουν πως θα λειτουργήσει”.

O Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε ότι “θα κλείσει η αξιολόγηση αν και πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του Αλέξη Τσίπρα υπάρχει η περίπτωση των εκλογών”, ενώ σχετικά με τις δημοσκοπήσεις ζήτησε να ιδρυθεί ανεξάρτητη αρχή για τα δημοσκοπικά ευρήματα, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί κάποιος να ανεβοκατεβάζει τα ποσοστά των κομμάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα