Λιάνης: “Η επιτυχία εξαρτάται από τον Βενιζέλο”

Λιάνης: “Η επιτυχία εξαρτάται από τον Βενιζέλο”
Στιφγμιότυπο από την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βουλή, Αθήνα, Τρίτη 27 Απριλίου 2010.Στην φωτογραφία ο Βαγγέλης Βενιζέλος (Δ) και ο Γιώργος Λιάνης (Α) (EUROKINISSI // ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ως μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ο Ευ. Βενιζέλος τα ηνία της χώρας χαρακτήρισε τον ανασχηματισμό ο Γιώργος Λιάνης. Συνδέει την επιτυχία της κυβέρνησης με τον νέο "Τσάρο"

Σε αιχμηρές δηλώσεις προχώρησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν ανεξάρτητος Γιώργος Λιάνης, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real FM, εξαπέλυσε επίθεση στο περιβάλλον του πρωθυπουργού, σχετικά με τη διακίνηση σεναρίων περί αποστασίας.

“Μέχρι χθες η ομάδα Βενιζέλου εθεωρείτο ύποπτη για σενάρια συνωμοσίας” τόνισε και έκανε λόγο για “χαστούκι που δίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την επιλογή αυτή στους δικούς του -που ένας, δύο έγιναν και υπουργοί – που διέδιδαν αυτά τα πράγματα”.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάνης η επιτυχία του ανασχηματισμού, εξαρτάται από το τι θα κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο υπουργείο Οικονομικών.

 “Ο ανασχηματισμός θα κριθεί από αν θα πετύχει ο Βενιζέλος. Θεωρώ ότι κρατήθηκαν βελούδινες ισορροπίες, αυτή η κίνηση είναι η μεγάλη κίνηση, η εκτόξευση Βενιζέλου σε θέση αντιπροεδρίας, αλλά, ταυτόχρονα, το χαρτοφυλάκιο που του δίνουν σαν τσάρου της οικονομίας, του δίνουν έναν προβάδισμα μεταξύ ίσων, για αυτά που και ο ίδιος θέλει και ονειρεύεται. Θέλει σε κάποια στιγμή να πάρει τα ηνία της χώρας” είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λιάνης πρόσθεσε ότι την απόδοσή του θα την κρίνει ο ελληνικός λαός.

“Αν πετύχει ο Βενιζέλος σε αυτή τη δύσκολη στενωπό, μπορεί να πλησιάσει στο όνειρό του. Αν δεν τα καταφέρει, πιστεύω ότι πάλι η Ελλάδα θα επιζήσει, δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι θα κάνουμε οι Έλληνες”.

Τέλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας επανέλαβε ότι δεν πιστεύει στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται και χαρακτήρισε “πλεχτάρι από οχιές για τον λαό’ το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα