Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη στη Βουλή η Θ. Μεγαλοοικονόμου της Ένωσης Κεντρώων

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ// Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ// Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Κατέρρευσε σε διάδρομο της Βουλής. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου ανέκτησε τις αισθήσεις της και από κει στον Ευαγγελισμό για εξετάσεις

Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη σε διάδρομο της Βουλής.

Η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων βρισκόταν στα γραφεία του κόμματος στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής όταν άρχισε να αισθάνεται πολύ έντονη αδιαθεσία. Αμέσως ο βουλευτής του κόμματος Μάριος Γεωργιάδης της συνέστησε να επισκεφτεί τον ιατρό και άρχισε να τη συνοδεύει, μάλιστα, προς το ιατρείο της Βουλής το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακρύτερα. Στο διάδρομο όμως η κυρία Μεγαλοοικονόμου κατέρρευσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των στελεχών της Ένωσης Κεντρώων. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ανέκτησε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ένωση Κεντρώων
SHARE: