LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Η 3η ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Η 3η ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας
Δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην Βουλή την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Παρακολουθείστε ζωντανά από την Ολομέλεια της Βουλής την κρίσιμη, τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Σήμερα η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, στην Ολομέλεια της Βουλής, με τον Σταύρο Δήμα να χρειάζεται σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας 180 ψήφους υπέρ, για να εκλεγεί.

Με δεδομένη τη δυσκολία συγκέντρωσης των 180 βουλευτών, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, συγκαλεί αμέσως μετά την ψηφοφορία, στις 2 το μεσημέρι, το υπουργικό Συμβούλιο.

Το πολιτικό πλαίσιο ενόψει της σημερινής ψηφοφορίας, αλλά κυρίως ενόψει πιθανών εκλογών, είχε θέσει άλλωστε ο πρωθυπουργός και κατά τη συνέντευξη του στη ΝΕΡΙΤ το απόγευμα του Σαββάτου.

Ουσιαστικά κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς τα σενάρια αριστερής παρένθεσης για τα οποία είχε γράψει το news247- αν και βεβαίως τόνισε ότι δεν επιθυμεί εκλογές και ότι αυτές θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα