Η ομιλία Τσίπρα στο περιφερειακό συνέδριο της Πελοποννήσου

Η ομιλία Τσίπρα στο περιφερειακό συνέδριο της Πελοποννήσου
Κεντρική Ομιλία του Πρωθυπουργού στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση «Δυτική Ελλάδα: Πύλη Ανάπτυξης» στον Πολυχώρο Royal Theater. Τρίτη 6/2/2018. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Μήνυμα φυγής προς τα εμπρός αναμένεται να στείλει ο πρωθυπουργός κλείνοντας τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου στην Τρίπολη

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώνεται η δεύτερη ημέρα του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται στην ομιλία του να μετατρέψει σε “φυγή προς τα εμπρός” την υπόθεση Αντωνοπούλου- Παπαδημητρίου, επιστρέφοντας στη ΝΔ τα “γαλάζια” πυρά για την υπόθεση Novartis, αλλά και να αναφερθεί σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Τις αποφάσεις του ως προς το ενδεχόμενο ενός μίνι ανασχηματισμού (μετά τις παραιτήσεις Αντωνοπούλου- Παπαδημητρίου και το κενό στο υφυπουργείο Παιδείας μετά την αποπομπή Ζουράρι) ο κ.Τσίπρας θα τις λάβει από αύριο.

Νωρίτερα ο κ.Τσίπρας επισκέφθηκε την ελληνική εταιρεία παραγωγής φρέσκων χυμών μήλου και ροδιού Arcafroz. Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε από τα στελέχη της επιχείρησης και συναντήθηκε και με εργαζόμενους και συνομίλησε μαζί τους. Ενημερώθηκε για τα στάδια παραγωγής, ενώ από τα πρώτα λεπτά της άφιξής του δοκίμασε ένα μήλο, από την ΠΟΠ ποικιλία «delicious πιλαφά» που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την παραγωγής της.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Τσίπρας ζήτησε να ενημερωθεί για το προϊόν, για τις φάσεις επεξεργασίας του, ρώτησε για την διαδικασία που ακολουθείται ώστε να διατηρήσει τα φυσικά συστατικά του, καθώς δεν υποβάλλεται σε παστερίωση. Επίσης, ξεναγήθηκε και στον χώρο όπου το ρόδι επεξεργάζεται ώστε να παραχθεί ο χυμός του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα