Λοβέρδος: Θα κάνω μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Συζήτηση για τον Προυπολογισμό 2018 στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση για τον Προυπολογισμό 2018 στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χαρακτήρισε «κουκουλοφόρους» τους προστατευόμενους μάρτυρες και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή

Μηνύσεις προανήγγειλε και ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis, κάνοντας λόγο για «γελοιότητες», «κουκουλοφόρους» και «συμμορίτες» κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως ενορχηστρωτή του θέματος.

«Σε καμία περίπτωση από το περιεχόμενο του φακέλου δεν προκύπτει πως υπάρχουν προστατευόμενοι μάρτυρες. Πρόκειται για γελοιότητες» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί απ' την Αμερική όπου βρίσκεται.

«Θα κάνω μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Αυτοί οι συμμορίτες που διοργάνωσαν αυτό, θα δώσουν λόγο», είπε και σχολίασε ότι «δεν μπορεί όλοι αυτοί οι μάρτυρες να κατέθεσαν τέλη Νοεμβρίου του 2017 και μέχρι την Κυριακή του συλλαλητηρίου, ενώ παράλληλα βρίσκονταν σε εξέλιξη θέματα όπως η υπόθεση των βλημάτων οι οβίδες και τα συλλαλητήρια».

Είπε ακόμη ότι «έχει δοθεί στους μάρτυρες κατηγορίας ένα καθεστώς προστασίας που είναι πρόσκαιρο» και χαρακτηρίζοντας «κουκουλοφόρους» τους προστατευόμενους μάρτυρες τους κάλεσε να έρθουν στην Βουλή.

Τέλος, σχολίασε ότι ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας είπε τις ημέρες κοντά στα Χριστούγεννα ότι ο Κωνσταντίνος Φρούζης και η Novartis είχαν περίεργες σχέσεις με την τρόικα. «Θα στείλω τον φάκελο στον κ. Κοστέλο, στον κ. Γιούνκερ και στην κ. Μέρκελ για να μάθουν τι είδους Μαδούρο στηρίζουν στην Ελλάδα», κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis

ADVERTISING

SHARE: