Λοβέρδος: Θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α. ΛΟΒΕΡΔΟΥ-ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α. ΛΟΒΕΡΔΟΥ-ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Σχολιάζοντας στο αν θα επέστρεφε στο ΠΑΣΟΚ είπε «αν ήταν να γύριζα, γιατί να έφευγα», σημειώνοντας πως ένας από τους λόγους που έφυγε ήταν γιατί υποστήριζε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έχει φιλική συμμετοχή στην κυβέρνηση

«Δεν ετέθη, ούτε θα τεθεί θέμα συμμετοχής μου στο νέο κυβερνητικό σχήμα» δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της Κίνησης για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος.

Αναφερόμενος στην ΕΡΤ τόνισε πως εάν αύριο το πρωί εισαχθεί στη Βουλή νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της, θα το ψήφιζε.

Σχολιάζοντας στο αν θα επέστρεφε στο ΠΑΣΟΚ είπε «αν ήταν να γύριζα, γιατί να έφευγα», σημειώνοντας πως ένας από τους λόγους που έφυγε ήταν γιατί υποστήριζε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έχει φιλική συμμετοχή στην κυβέρνηση. «Αυτό οδήγησε σε αδιέξοδα με το αντιρατσιστικό και την ΕΡΤ τα πιο πρόσφατα», τόνισε.

Ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε ότι η χώρα χρειάζεται μέτρα άμεσης δράσης, ενώ αναφερόμενος στη συνεργασία των δύο κομμάτων, είπε ότι δεν μπορεί να γίνεται βάσει γενικόλογων πραγμάτων, αλλά θέλει συγκεκριμένα μέτρα και τόνισε ότι «αν η κυβέρνηση έχει ημερήσια διάταξη θα προχωρήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λοβέρδος: Οι εκλογές ισοδυναμούν με καταστροφή

SHARE:

24Media Network