Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τη ΝΔ αν βγει πρώτη

Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τη ΝΔ αν βγει πρώτη
ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Διαβάστε τι δήλωσε ο υπουργός Υγείας περί επικείμενης συνεργασίας των δύο κομμάτων σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία

Στο πλαίσιο του “μηνύματος” που πρέπει να στείλει η Ελλάδα στο εξωτερικό και τις αγορές, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, έκανε λόγο για μετεκλογική συνεργασία σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία.

Στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία βγει πρώτο κόμμα, τότε, όπως επισήμανε, το ΠΑΣΟΚ θα τη στηρίξει.

“Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εκπέμπεται στο εξωτερικό”, υποστήριξε μιλώντας στον Real FM.

Αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως η θέση του δεν έχει αλλάξει και δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώσει πως η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές.

Εκτίμησε παράλληλα πως τα ποσοστά τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ θα είναι μεγαλύτερα απ’ ό,τι εμφανίζονται στις σημερινές δημοσκοπήσεις.

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις του Eurogroup, μίλησε για “πρόσκαιρη ανακούφιση”, επισημαίνοντας πως αν δεν γίνουν τα απαραίτητα βήματα για την τόνωση της ρευστότητας και τη διόρθωση του κράτους, τότε πολύ σύντομα η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά στα ίδια διλήμματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα