Λυκούδης: Αιχμές Λυκούδη για τη συγκρότηση των οργάνων του ΚΙΝΑΛ

Λυκούδης: Αιχμές Λυκούδη για τη συγκρότηση των οργάνων του ΚΙΝΑΛ
Φωτογραφία από παλαιότερη ομιλία για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Eurokinissi

Αιχμές για τις επιλογές σε κεντρικά πόστα στο Κίνημα Αλλαγής, επισημαίνοντας πως απαιτείται περισσότερη τόλμη, διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6

Επιφυλάξεις για τις διεργασίες στο Κίνημα Αλλαγής και τη συγκρότηση των οργάνων του, αφήνοντας αιχμές για την επιλογή προσώπων προερχόμενων απ’ το ΠΑΣΟΚ σε κομβικά πόστα διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6.

«Έχω διατυπώσει τις επιφυλάξεις μου για το πώς συγκροτήθηκε το Συνέδριο, για το πώς συγκροτούνται τα όργανα, θεωρώ π.χ. ότι το απίστευτο μέγεθος των οργάνων καταργεί επί της ουσίας τον ρόλο τους, για το χαρακτήρα τους αν δηλαδή είναι όργανα αποφάσεων ή όχι κλπ» σχολίασε ο βουλευτής και σημείωσε:«Θεωρώ επίσης λάθος σε όλες τις βασικές θέσεις ευθύνης να προωθούνται στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ».

Αυτό, διευκρίνισε, «δεν αφορά τον Γραμματέα ως πρόσωπο που τον είδα και του ευχήθηκα από καρδιάς να πετύχει γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις. Αυτό δεν αφορά άλλα στελέχη ως πρόσωπα, που είναι καλοί φίλοι και συναγωνιστές. Αφορά στη λογική «θέλουμε έναν κύκλο γύρω από την ηγεσία, για να αισθανόμαστε περισσότερο ασφαλείς». «Αυτό δεν είναι τολμηρή αντιμετώπιση από ένα νέο φορέα που γεννιέται» υπογράμμισε.

«Το πράγμα μπήκε σε ένα κανάλι και θέλω να πιστεύω πως θα προχωρήσει παρά το ότι έχω αρκετές επιφυλάξεις για το πώς ξεκίνησε και πως οικοδομείται αυτή η προσπάθεια. Νομίζω ότι γίνεται με λιγότερη τόλμη από ότι εγώ θα ήθελα» επισήμανε σε άλλο σημείο.

«Αν το Κίνημα Αλλαγής εξελιχθεί απλώς σε μια λίγο μεγαλύτερη διεύρυνση του υπάρχοντος ΠΑΣΟΚ, αυτό δεν θα πείσει κανέναν. Επιμένω λοιπόν ότι αν το Κίνημα Αλλαγής κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να ανοίξει και να γίνει όσο το δυνατόν ισχυρότερο, από εκεί και πέρα θα μπορεί να διαμορφώσει και καλύτερες προϋποθέσεις συμμαχιών», τόνισε ακόμη.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα