Λυκούδης: Αξίζει μία τρίτη προσπάθεια σύγκλισης του προοδευτικού χώρου

Λυκούδης: Αξίζει μία τρίτη προσπάθεια σύγκλισης του προοδευτικού χώρου
Ο Σπύρος Λυκούδης Eurokinissi

Ο Σπύρος Λυκούδης δήλωσε υπέρ για μία νέα προσπάθεια συγκρότησης προοδευτικού πόλου αλλά κράτησε αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Ηταν εξαιρετική η συνεργασία μου με το Ποτάμι. Το Ποτάμι έχει αποφασίσει να πάει μόνο του στις κάλπες. Σεβαστή η απόφασή του, έχω τη δική μου εκτίμηση. Θα ήταν λογικότερο να σκεφτεί την ανάγκη συγκρότησης ενός ευρύτερου μετώπου, αλλά εύχομαι την καλύτερη δυνατή πορεία του κόμματος” δήλωσε στον news247 στους 88,6 ο Σπύρος Λυκούδης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε την αναγκαιότητα ενός μεγάλου προοδευτικού μετώπου. Χαρακτήρισε λογική την επιλογή ΣΥΡΙΖΑ να ενδυναμώσει την πολιτική του επιρροή αλλά -όπως είπε- απέχει από το να ονομάζεται συνάντηση του προοδευτικού μετώπου. “Δεν αρνούμαι ότι κάποια στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015” αλλά υπάρχουν και αρνητικές πλευρές του.

“Ισως να αξίζει να γίνει και μια τρίτη προσπάθεια σύγκλισης του προοδευτικού χώρου” είπε, με φόντο το ναυάγιο του ΚΙΝΑΛ.

“Δυστυχώς δεν το βλέπω αλλά θα ήθελα πολύ να υπάρξει μια ευρύτερη συνεννόηση των κομμάτων” σημείωσε, σχολιάζοντας τη δήλωση Τσακαλώτου για τα πλεονάσματα. Κατά τον κ. Λυκούδη, αιτία είναι η πορεία προς τις κάλπες κάνοντας λόγο για εκλογές πολιτικής πόλωσης και πολιτικής αγριότητας.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version