Μ. Όθωνας: Κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ ακόμη και αν έχει αυτοδυναμία

Μ. Όθωνας: Κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ ακόμη και αν έχει αυτοδυναμία
O Μανώλης Όθωνας Eurokinissi

"Θα συμμετέχουμε στην ανάγκη πολιτικής σταθερότητας μόνο υπό τη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και όχι για να φορέσουμε υπουργικά κοστούμια" δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο συνεργασιών αλλά μετά τις εκλογές ο Μανώλης Όθωνας, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής και διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά.

«Θα συμμετέχουμε στην ανάγκη πολιτικής σταθερότητας μόνο υπό τη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και όχι για να φορέσουμε υπουργικά κοστούμια» δήλωσε στην εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας» με τον Βασίλη Σκουρή στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι σε περίπτωση αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, το Κίνημα Αλλαγής θα σεβαστεί την εντολή του λαού. Απέκλεισε επίσης τις επαναληπτικές εκλογές σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να επικρατήσουν μικροκομματικά συμφέροντα.

Πρόσθεσε ότι του κάνει εντύπωση που το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών δεν τίθεται τόσο επιτακτικά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, όσο στο Κίνημα Αλλαγής. Τέλος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία αν και όπως είπε ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει πότε θα προκηρύξει εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα