Μ. Σπυράκη στο NEWS 247 για επίθεση στις Βρυξέλλες: Οφείλουμε να γνωρίζουμε, ποιοι βρίσκονται στο ευρωπαϊκό έδαφος

Μ. Σπυράκη στο NEWS 247 για επίθεση στις Βρυξέλλες: Οφείλουμε να γνωρίζουμε, ποιοι βρίσκονται στο ευρωπαϊκό έδαφος
ΑΘΗΝΑ-Ημερίδα - εκδήλωση με θέμα την παιδική βία.Στη φωτογραφία ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και η πρώην υπουργός Φάνη Πετραλιά.(EUROKINISSI) Eurokinissi

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, μιλά από τις Βρυξέλλες στο NEWS 247 για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση. Οι αξίες της Ευρώπης και η ανάγκη ευρωπαϊκής βοήθειας, για τον διαχωρισμό προσφύγων και παράτυπων μεταναστών

Για υποχρέωση να δράσουμε, “προκειμένου να περιφρουρήσουμε, όσα κατακτήσαμε ως Ευρωπαίοι, τις αξίες και τις ελευθερίες μας”, κάνει λόγο η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Σε δηλώσεις της στο NEWS 247, η κυρία Σπυράκη, αναφέρεται στην προσφυγική κρίση και το πρωτοφανές κύμα προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, σημειώνοντας πως “χρειαζόμαστε επειγόντως ευρωπαϊκή βοήθεια, για να τους διαχωρίσουμε άμεσα”.

Η επίθεση στην καρδιά της Ευρώπης μας υποχρεώνει, να δράσουμε, για να περιφρουρήσουμε όσα κατακτήσαμε ως Ευρωπαίοι, τις αξίες  μας και την ελευθερία μας. Οφείλουμε, να θωρακίσουμε τα ευρωπαϊκά σύνορα, που είναι κυρίως ελληνικά σύνορα”, δηλώνει η ευρωβουλευτής.

“Οφείλουμε, να αναβαθμίσουμε την ασφάλεια στο εσωτερικό της Ευρώπης και να διατηρήσουμε την ελεύθερη διακίνηση και το επίτευγμα του χώρου Σένγκεν”.

“Στην Ελλάδα, που αντιμετωπίζουμε πρωτοφανείς ροές προσφύγων και παράτυπων μεταναστών, οφείλουμε να γνωρίζουμε, ποιοι είναι εκείνοι που βρίσκονται στο ευρωπαϊκό έδαφος. Δεν μπορούμε μόνοι μας, χρειαζόμαστε επειγόντως ευρωπαϊκή βοήθεια, για να διαχωρίσουμε άμεσα τους πρόσφυγες από τους παράτυπους μετανάστες”, προσθέτει.

“Είμαστε υποχρεωμένοι, να διαφυλάξουμε τις αξίες μας και να μην επιτρέψουμε άλλη τραγωδία“, καταλήγει η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα