Μαλέλης: Ο Βενιζέλος είναι μεγάλος πολιτικός και παραμένει στην παράταξη

Μαλέλης: Ο Βενιζέλος είναι μεγάλος πολιτικός και παραμένει στην παράταξη
Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής στη Β' Πειραιά αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και στα πρόσωπα που το απαρτίζουν

“Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι μεγάλος πολιτικός και παραμένει στην παράταξη. Θα σταθεί στο πλάι μας. Δε νομίζω ότι θα κλείσει ποτέ η πόρτα της παράταξης”.

Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Σταμάτης Μαλέλης, μία ημέρα μετά την τοποθέτηση Βενιζέλου στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Πειραιά αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και στα πρόσωπα που το απαρτίζουν, λέγοντας ότι ήταν απλώς μια επιλογή της Προέδρου για να σηματοδοτηθεί κάτι διαφορετικό.

“Νομίζω η Πρόεδρος ξέρει καλύτερα πως θα διαχειριστεί αυτό το θέμα” είπε, αναφερόμενος στη ρήξη με τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Άσκησε επίσης σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Καραμανλή, αποδίδοντας σε αυτή την κύρια ευθύνη για τη μνημονιακή περιπέτεια της χώρας.

“Δεν είναι μόνο η απόκρυψη στοιχείων το 2004-2009. Η περίοδος Καραμανλή οδηγησε την χώρα στην καταστροφή με τα μεγάλα ελλείμματα. Αποκλειστικά υπεύθυνος για το μνημόνιο είναι ο Κώστας Καραμανλής και η πολιτική του” τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με την σημερινή Σύνοδο Κορυφής και τις κυρώσεις κατά της Άγκυρας, ο κ. Μαλέλης εκτίμησε ότι στη συνεδρίαση θα γίνει η “αρχή των πράξεων”.

“Η Ευρώπη πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και πιστεύω ότι θα αρχίσει να το κάνει απέναντι στον παραβάτη που λέγεται Τουρκία. Το έχει παρακάνει η Τουρκία” είπε ενώ καταλόγισε στον Πρωθυπουργό επικοινωνικά τεχνάσματα στην αντιμετώπιση του θέματος, με φόντο το ΚΥΣΕΑ και την ελλιπή ενημέρωση των κομμάτων.

Σχολίασε τέλος το θέμα της ΔΕΗ, λέγοντας ότι “το ΠΑΣΟΚ έκανε ότι μπορούσε για τη ΔΕΗ. Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια αφέθηκε στη μοίρα της”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version