Μαρκογιαννάκης: Συνεδρίαση υπόδειγμα απουσία Κωνσταντοπούλου – Κασιδιάρη

Μαρκογιαννάκης: Συνεδρίαση υπόδειγμα απουσία Κωνσταντοπούλου – Κασιδιάρη
ΑΘΗΝΑ- ΒΟΥΛΗ-Πρώτη συνεδρίαση προανακριτικής επιτροπής για λίστα Λαγκάρντ - Βουλή.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Θετικά αντιμετώπισαν την απουσία Κωνσταντοπούλου - Κασιδιάρη από την απογευματινή συνεδρίαση ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και το ΠΑΣΟΚ

Υποδειγματική χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, τη χθεσινή απογευματινή συνεδρίαση από την οποία απουσίαζαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

“Χθες είχαμε δύο συνεδριάσεις. Η πρωινή ήταν η συνεδρίαση της ντροπής και η απογευματινή η συνεδρίαση υπόδειγμα”, ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, μια ημέρα μετά από όσα διημείφθησαν στην επιτροπή κατά την κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως είπε μάλιστα η εικόνα της απογευματινής συνεδρίασης θύμιζε “εκκλησία την ώρα που ο παπάς έλεγε το ευαγγέλιο”.

Τόνισε ότι την αποκλειστική ευθύνη για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην επιτροπή την φέρουν τα κόμματα, καθώς, όπως σημείωσε, θα πρέπει να προτείνονται σοβαροί άνθρωποι.

Αναφερόμενος στο επεισόδιο που σημειώθηκε με τον Ηλία Κασιδιάρη και κατέληξε στην αποβολή του από την επιτροπλη, υποστήριξε ότι ο βουλευτής ήρθε στημένος. “Είχαν συζητήσει στη Χρυσή Αυγή τι θα κάνει προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα”, υπογράμμισε.

Επανέλαβε παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στοχευμένα τοποθέτησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή προκειμένου να δημιουργούνται εντάσεις.

Ιπποκράτους: Ήρθαν στημένοι για φασαρία

Ικανοποίηση εξέφραζαν κύκλοι της Ιπποκράτους μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής συνεδρίασης της Επιτροπής Προενακριτικής Εξέτασης της Βουλής, η οποία, παρότι κράτησε 5,5 ώρες,έγινε σε πολύ ήρεμο κλίμα.

Όπως έλεγαν στελέχη της Ιπποκράτους η συζήτηση ήταν ήρεμη και πολιτισμένη και η εξέταση του κ. Βενιζέλου ήταν ουσιαστική καθώς ρώτησαν όλοι οι βουλευτές της Επιτροπής, πλην των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Ηλία Κασιδιάρη που απουσίαζαν.

Τα ίδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ σημείωναν την απουσία των δύο βουλευτών την οποία συνέδεαν απολύτως με την ήρεμη διαξεγωγή της συνεδρίασης σε αντίθεση με την πρωινή συνεδρίαση, όπου οι δύο βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, δημιούργησαν, όπως έλεγαν, απαράδεκτο κλίμα.

Στην απογευματινή συνεδρίαση, πρόσθεταν, αποδείχθηκε ότι η Ζ. Κωνσταντοπολυόυ και ο Η. Κασιδιάρης προσήλθαν στη συνεδρίαση “στημένοι” να προκαλέσουν φασαρία, για να υποβαθμίσουν και εξευτελίσουν το Κοινοβούλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα