Μαρκογιαννάκης: “Θα κληθεί ο Γ. Παπανδρέου από την προανακριτική”

Μαρκογιαννάκης: “Θα κληθεί ο Γ. Παπανδρέου από την προανακριτική”
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) Eurokinissi

Μονόδρομος πλέον η κλήση και του Γ. Παπανδρέου από την Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ, μετά την κατάθεση Διώτη. Το επιβεβαίωσε ο Χ. Μαρκογιαννάκης (Vid)

Ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για τη Λίστα Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης επιβεβαίωσε ότι θα κληθεί να καταθέσει και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Πρώτη Γραμμή”, σημείωσε ότι ήταν προγραμματισμένο, ωστόσο μετά και τη δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Ι. Διώτη με τον Γ. Παπακωνσταντίνου (αναφέρεται ότι ο κ. Παπανδρέου, είχε ενημερωθεί), η κλήση του Γιώργου Παπανδρέου, είναι σίγουρη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης σημείωσε ακόμα ότι πολλές φορές η προανακριτική καλείται να εξετάσει θέματα, που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά της.

“Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από έναν πλατιασμό περίεργο και από έναν λαϊκισμό. Στόχος της επιτροπής είναι να διαπιστώσει ποιος έκανε την παρέμβαση στη λίστα, ωστόσο οδηγείτε και σε άλλα θέματα, που είναι εκτός της δικαιοδοσίας της” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι όταν προσπαθεί να βάλει τάξη παίρνει το ρόλο του κακού.

“Είμαστε περισσότερο δικονομικό και λιγότερο πολιτικό όργανο” κατέληξε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα