Μαξίμου για τη 'λογοκλοπή': Συνεχίζει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη να προκαλεί γέλιο

Μαξίμου για τη 'λογοκλοπή': Συνεχίζει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη να προκαλεί γέλιο

Νέα κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά την αναφορά του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί 'λογοκλοπής' μηνύματος του Κ. Μητσοτάκη από τον Αλ. Τσίπρα

Απάντηση στην κατηγορία της ΝΔ ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε σε ομιλία του μηνύματα που είχε πρώτος χρησιμοποιήσει ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε το Μαξίμου.

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της ανέφερε, ότι ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας χρησιμοποίησε τις έννοιες «νέα Μεταπολίτευση» και «Ελλάδα του 2021».

Η Συγγρού σημείωσε, πως οι δυο αυτές έννοιες αποτέλεσαν τα βασικά μηνύματα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος, τον περασμένο Απρίλιο.

Ολόκληρη η απάντηση:

Συνεχίζει η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να προκαλεί γέλιο, αυτή τη φορά με την ανακοίνωση της περί λογοκλοπής.

Ισχυρίζεται πως η έννοια "Νέα Μεταπολίτευση", που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από την Αριστερά ιδίως τη περίοδο του κινήματος των Πλατειών, καθώς και ο όρος "Ελλάδα του 2021" που είχε αναφερθεί στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Πρωθυπουργού και, από τότε, σε πολλές δηλώσεις και ομιλίες του, έχουν "κλαπεί" από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ. Μόνο που το Συνέδριο της ΝΔ έγινε μόλις πριν από 3 μήνες...

Εκτός και αν ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε εμπνευστεί τις παραπάνω έννοιες από τότε που ήταν "πολιτικός κρατούμενος"...

Σε αυτή τη περίπτωση του οφείλουμε σκληρή αυτοκριτική".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Για 'λογοκλοπή' κατηγορεί τον Τσίπρα η ΝΔ

SHARE: