Μαξίμου: Η ΝΔ αναπόσπαστο κομμάτι του παλαιού πολιτικού συστήματος

Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου
Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου EUROKINISSI

"Δεν μπορεί, λοιπόν, το κόμμα των "αναψυκτηρίων" και των καταπατητών, το κόμμα που αποκαλεί "ηλίθια" την πρακτική χαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων, να μας κουνάει το δάχτυλο αποκαλύπτοντας, δήθεν, έγγραφα... φωτιά" σημειώνει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Η ΝΔ δείχνει σήμερα το πραγματικό της πρόσωπο» αναφέρει γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει: «Ξέρει να φωνάζει, αλλά όταν έρχεται η ώρα των έργων, των μεταρρυθμίσεων και της αποφασιστικότητας, αποδεικνύεται ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι το παλαιού πολιτικού συστήματος. Επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι είναι το κόμμα της πελατείας, των ρουσφετιών, και της αυθαιρεσίας».

«Δεν μπορεί, λοιπόν, το κόμμα των "αναψυκτηρίων" και των καταπατητών, το κόμμα που αποκαλεί "ηλίθια" την πρακτική χαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων, να μας κουνάει το δάχτυλο αποκαλύπτοντας, δήθεν, έγγραφα "φωτιά"» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Καλά θα κάνει η ΝΔ να στηρίξει και στην πράξη τη χθεσινή νομοθετική πρωτοβουλία και να μην υπονομεύει, σε κάθε βήμα της, την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Να πάει σε εφέτη ανακριτή και όχι σε εισαγγελέα πρωτοδικών η υπόθεση με τις πυρκαγιές

ADVERTISING

SHARE: