Μαξίμου σε ΝΔ: Περιμένουμε ακόμα απαντήσεις για τους εκβιασμούς

Meeting between the Prime Minister of Greece, Alexis Tsipras, and the president of New Democracy party, Kyriakos Mitsotakis, in Athens, on Jan. 19, 2016 /             ,  ,  19 , 2016
Meeting between the Prime Minister of Greece, Alexis Tsipras, and the president of New Democracy party, Kyriakos Mitsotakis, in Athens, on Jan. 19, 2016 / , , 19 , 2016 NICK PALEOLOGOS / SOOC

Μετά τις γκάφες, τα αυτογκόλ και τα απροκάλυπτε ψέματα με τα οποία εξετέθη ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή, η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί σήμερα, απεγνωσμένα, να περισώσει την θλιβερή χθεσινή εικόνα του αρχηγού της, σημειώνουν κύκλοι της κυβέρνησης σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ

Κυβερνητικοί κύκλοι, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ, τόνιζαν ότι «η Νέα Δημοκρατία ακόμα δεν έχει εξηγήσει για ποιές υπηρεσίες πλήρωνε τους κατηγορούμενους για εκβιασμό

Μετά τις γκάφες, τα αυτογκόλ και τα απροκάλυπτε ψέματα με τα οποία εξετέθη ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή, η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί σήμερα, απεγνωσμένα, να περισώσει την θλιβερή χθεσινή εικόνα του αρχηγού της.

Περιμένουμε ακόμα να απαντήσουν για ποιες υπηρεσίες πλήρωναν πλουσιοπάροχα τους κατηγορούμενους για εκβιασμό.

Η ΝΔ απαντά σε Τσίπρα για ΕΡΤ- Μαυρίκο

Νωρίτερα από το γραφείο τύπου της Συγγρού έδωσαν στη δημοσιότητα έγγραφο από τη διαύγεια, προκειμένου να αποκρούσουν την κατηγορία του πρωθυπουργού ότι χθες στη Βουλή κατέθεσαν σύμβαση της ΝΕΡΙΤ με τον κατηγορούμενο.

«Για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να ψεύδεται και να εξαπατά τη Βουλή και τον ελληνικό λαό, επιβεβαιώνοντας ότι έχει μηδενική αξιοπιστία.

Μόλις χθες, εμφανίστηκε αρνούμενος κάθε συνεργασία επί των ημερών του, μεταξύ της Ε.Ρ.Τ.  Α.Ε. και του κατηγορούμενου Μαυρίκου.

Η αλήθεια είναι ό,τι - μόλις τέσσερις ημέρες πριν τη σύλληψη του τελευταίου -  η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., υπέγραφε συμφωνία  συνεργασίας με την Μαυρίκος ΑΕΒΕ.

Έγγραφο της Ε.Ρ.Τ. που αναρτήθηκε στη  ‘’Διαύγεια’’ στις 18 -2 - 2016 και ώρα 16:31:10, επιβεβαιώνει πανηγυρικά τη σύναψη αυτής της συμφωνίας.

Τα επίσημα έγγραφα διαψεύδουν και εκθέτουν τον κ. Τσίπρα.

Οφείλει σήμερα κιόλας να απολογηθεί για  τα ψέματα που έλεγε χθες από το βήμα της Βουλής», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ, παραθέτοντας το έγγραφο της Διαύγειας:

Δείτε εδώ

SHARE: