Η ομιλία Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. LIVE EIKONA

Η ομιλία Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. LIVE EIKONA
Debate on the Justice system in the plenary of the Greek parliament , in Athens, on March 29, 2016 / , , 29 , 2016 Sooc

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μιλά στους βουλευτές του κόμματός του και αναμένεται να επικεντρώσει την ομιλία του στην εμπλοκή που προκύπτει στην αξιολόγηση, μετά τις αποκαλύψεις Wikileaks. Δείτε live τις δηλώσιες του (vid)

Η απάντηση Λαγκάρντ και το ταξίδι Πολ Τόμσεν στο Βερολίνο δίνουν την εξέλιξη στο δράμα του ΔΝΤ και την ένταση Αθήνας-Ταμείου μετά τις διαρροές Wikileaks. Μέσα σε αυτό το κλίμα, που καθιστά την κατάληξη σε μια αξιολόγηση πριν το Πάσχα αρκετά αβέβαιη, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλά στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, δίνοντας το στίγμα της κυβέρνησης μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Άλλωστε και έπειτα από την απάντηση της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, από την κυβέρνηση τόνιζαν πως «η στρατηγική της κωλυσιεργίας στη διαπραγμάτευση, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες πιστωτικής ασφυξίας στην Ελλάδα λίγο πριν το βρετανικό δημοψήφισμα είναι πράγματι μια μεγάλη ανοησία. Μια ανοησία, που οφείλουμε όλοι, να αποτρέψουμε» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την καθιερωμένη σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους συνεργάτες του σήμερα στη Βουλή, η οποία είχε φυσικά αντικείμενο την πορεία της διαπραγμάτευσης.

Δείτε live τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα:

Φωτό sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα