Μείναν με την… επιστολή τρεις βουλευτές του Ποταμιού

Stavros Theodorakis presents the government's program of the 'Potami' party, Athens, on 30 Dec., 2014 / ? ??????? ?????????? ??????????? ?? ??????????? ????????? ??? ????????, ?????, ???? 30 ??????????, 2014
Stavros Theodorakis presents the government's program of the 'Potami' party, Athens, on 30 Dec., 2014 / ? ??????? ?????????? ??????????? ?? ??????????? ????????? ??? ????????, ?????, ???? 30 ??????????, 2014 NIKOS LIBERTAS / SOOC

Έστειλαν επιστολή στον Ν. Βούτση αναπαράγοντας δημοσιογραφική "πληροφορία" περί απομάκρυνσης διευθύντριας της Βουλής αλλά ο δημοσιογράφος τους «κρέμασε» ανασκευάζοντας. Διαμαρτυρήθηκαν και για την αντικατάσταση υπαλλήλου χωρίς... Πόθεν Έσχες που αποκάλυψε πρώτο το NEWS247

Στο λαιμό του πήρε γνωστός δημοσιογράφος τους βουλευτές του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανό, Γιώργο Αμυρά και Σπύρο Δανέλλη οι οποίοι αναπαρήγαγαν καταγγελία του περί απομάκρυνσης της διευξύντριας του λογιστηρίου, αλλά τελικά παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι η πληροφορία ήταν ανυπόστατη.

Όλα άρχισαν χθες όταν γνωστός δημοσιογράφος κατήγγειλε από το ραδιοφωνικό βήμα του ότι ο Πρόεδρος της Βουλής «ξήλωσε τη διευθύντρια του Λογιστηρίου της Βουλής». Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι ο Πρόεδρος της Βουλής τοποθέτησε ως διευθυντή πρόσωπο που προέρχεται από κάποια ΔΟΥ. «Πρέπει τα κόμματα της Βουλής να ρωτήσουν τι συνέβη» τόνισε αυστηρά ζητώντας εξηγήσεις.

Οι τρεις βουλευτές του Ποταμιού ανταποκρίθηκαν άμεσα στην προτροπή του δημοσιογράφου και απέστειλαν πύρινη επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ζητώντας εξηγήσεις για την επικείμενη όπως είπαν αντικατάσταση της διευθύντριας του λογιστηρίου. «Θα προχωρήσετε σε πολλές ακόμη απομακρύνσεις διευθυντικών στελεχών ή άλλων στελεχών της Βουλής» είπαν και διαμαρτυρήθηκαν.

Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει οι τρεις βουλευτές διαψεύστηκαν καθώς ο δημοσιογράφος ανασκεύασε από το ραδιοφωνικό βήμα του. «Χθες είπα ότι αντικαταστάθηκε η διευθύντρια του λογιστηρίου. Με διαβεβαιώνουν όμως από τη Βουλή ότι δεν υπήρξε καμία αντικατάσταση και δεν έχω κανένα λόγο να μην το πιστέψω» παραδέχτηκε ο δημοσιογράφος αφήνοντας μάλλον έκθετους τους τρεις βουλευτές του Σταύρου Θεοδωράκη.

Διαμαρτυρήθηκαν για την απομάκρυνση στελέχους που ξέχασε να καταθέσει Πόθεν Έσχες

Οι τρεις βουλευτές του Ποταμιού υπέπεσαν όμως και σε άλλη αστοχία καθώς διαμαρτυρήθηκαν και για την "ξαφνική αντικατάσταση" προϊσταμένου της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής. Όμως ο εν λόγω υπάλληλος μετακινήθηκε δικαιολογημένα καθώς είχε λησμονήσει να καταθέσει δήλωση περιουσιακής κατάστασης με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στη "λίστα Νικολούδη" όπως αποκάλυψε πρώτο το NEWS247.

SHARE: