Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ.

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ.

Τα μέλη της ομάδας των αντιεξουσιαστών έχουν ανέβει στην ταράτσα κτιρίου και έχουν κρεμάσει δύο πανό μέσω των οποίων ζητούν να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές

Αυτή τη φορά τα κατάφεραν περίπου 10-15 μέλη του Ρουβίκωνα και μπήκαν μέσα στο κτίριο που στεγάζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στη συμβολή της Λ. Συγγρού με την οδό Χαροκόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί δεν συνεπλάκησαν με τον αστυνομικό που φρουρεί την είσοδο, δεν προκάλεσαν φθορές στα γραφεία και ανέβηκαν στην ταράτσα όπου κρέμασαν δύο πανό με συνθήματα που καλούν την κυβέρνηση να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσπαθούν τα μέλη του Ρουβίκωνα να εισέλθουν στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ., με την διαφορά ότι την προηγούμενη φορά δεν τα κατάφεραν και προσήχθησαν, ενώ μία εβδομάδα πριν επιχείρησαν να εισέλθουν και στην ΕΡΤ, με αποτέλεσμα και πάλι να ακολουθήσουν προσαγωγές από αστυνομικές δυνάμεις.

Στο σημείο βρίσκονται πλέον ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αξιωματικός για να διαπραγματευτεί με τους νεαρούς να εγκαταλείψουν το κτίριο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ζητηθεί η επέμβαση της Αστυνομίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα