ΜέΡΑ 25 για Νέα Σμύρνη: “Η κυβέρνηση ξεπέρασε τον όλο και πιο αυταρχικό εαυτό της”

ΜέΡΑ 25 για Νέα Σμύρνη: “Η κυβέρνηση ξεπέρασε τον όλο και πιο αυταρχικό εαυτό της”
Επεισόδια στην Νέα Σμύρνη Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

Οξύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης καταγγέλλοντας βίαιη επίθεση της αστυνομίας κατά πολιτών στη Νέα Σμύρνη.

Στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «για άλλη μία μέρα ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοΐδης προσπάθησαν να ξεπεράσουν τον όλο και πιο αυταρχικό τους εαυτό και τα κατάφεραν!». Προσθέτει ότι «οι δυνάμεις καταστολής του κ. Χρυσοχοΐδη σήμερα επιτέθηκαν βίαια και αναίτια σε πολίτες που «τόλμησαν» να πραγματοποιήσουν κυριακάτικη βόλτα στην πλατεία της περιοχής τους». Αυτό βέβαια, υπογραμμίζει, «για τον κ. Μητσοτάκη, που χτίζει ένα βίαιο αστυνομικό κράτος, είναι έγκλημα το οποίο επισύρει ποινή άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς στους οποίους ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει λύσει τα χέρια».

Η αθλιότητα όμως δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 «καθώς η ΕΛ.ΑΣ. έβγαλε έπειτα και μια ψευδέστατη ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για δήθεν επίθεση στους αστυνομικούς, κάτι που τόσο από μαρτυρίες, όσο και από τα σχετικά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, καταρρίπτεται πλήρως». Ως πού όμως θα φτάσουν οι επιθέσεις της κυβέρνησης στην κοινωνία, ώστε να συνεχίσει την εγκληματική της πολιτική τόσο στην πανδημία, όσο και στην οικονομία, αλλά και τα δικαιώματα των πολιτών, διερωτάται ο κ. Κριθαρίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version