ΜέΡΑ25: “Η κυβέρνηση αδυνατεί να απαντήσει με σαφήνεια για τις δυνατότητες του κράτους σε εναέρια μέσα”

ΜέΡΑ25: “Η κυβέρνηση αδυνατεί να απαντήσει με σαφήνεια για τις δυνατότητες του κράτους σε εναέρια μέσα”
Καρέ από εκδήλωση του Μέρα25 Eurokinissi

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την άρνησή της να δώσει μια σαφή απάντηση για τις δυνατότητες του κράτους σε εναέρια μέσα εξαπέλυσε το ΜέΡΑ25. "Ανάλογα τα κέφια του αφηγητή άλλοτε συντηρούνται και επισκευάζονται, άλλοτε δεν μπορούν να πετάξουν", σημειώνει.

Το ΜέΡΑ25 κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «ήρθε η σειρά των κατοίκων στα Βίλια Αττικής να πάρουν μια πικρή γεύση από την «αριστεία» του επιτελικού κράτους της Μητσοτάκης Α.Ε. καθώς για τρίτη συνεχόμενη μέρα κατακαίγεται τεράστια δασική έκταση στην περιοχή».

Προσθέτει ότι «οι άριστοι επιτελάρχες της κυβέρνησης, λαλίστατοι στα δελτία τύπου τους για το πως ξεδιπλώνουν οι ίδιοι την πυροσβεστική μάνικα, αδυνατούν να απαντήσουν με σαφήνεια για τις δυνατότητες του κράτους σε εναέρια μέσα. Ανάλογα τα κέφια του αφηγητή, αυτά, άλλοτε συντηρούνται και επισκευάζονται, άλλοτε δεν μπορούν να πετάξουν, άλλοτε πετάνε αλλά δεν τα πιάνει η ανθρώπινη όραση, και σε κάθε περίπτωση είναι ανεπαρκή και λίγα».

Aντίθετα, σημειώνει το ΜέΡΑ25, «αυτά που και υπάρχουν και γίνεται κάθε προσπάθεια να «απογειωθούν», είναι τα σχέδια Κυβέρνησης και ολιγαρχίας δίχως σύνορα για ουσιαστική ιδιωτικοποίηση των δασών και των βουνών, τόσο με την παράδοση των δασών στους συνήθεις «ανάδοχους», όσο και με τα όσα αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «Ριζοσπάστης» για την επιβολή αντιτίμου για την είσοδο των πολιτών στον Όλυμπο».

«Όλα επιτελικά και «άριστα», ακολουθώντας το παράδειγμα -όπως είχε ήδη καιρό τώρα επισημάνει το ΜέΡΑ25- και των ιδιωτικοποιήσεων χώρων πρασίνων, λόφων και πάρκων από τον Πρωθυπουργικό ανιψιό», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα