ΜέΡΑ25: Την Τετάρτη στην Πάτρα η επίσημη έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου

Ο ΓΓ του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης
Ο ΓΓ του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης EUROKINISSI

Από την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου ξεκινά το ΜέΡΑ25 τον προσυνεδριακό διάλογο που θα κλιμακώνεται σε όλη τη χώρα με βάση την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για διεξαγωγή του συνεδρίου στις 20-23 Ιανουαρίου του 2022.

Από την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου ξεκινά το ΜέΡΑ25 τον προσυνεδριακό διάλογο που θα κλιμακώνεται σε όλη τη χώρα με βάση την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, για την διεξαγωγή του συνεδρίου στις 20-23 Ιανουαρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι η ΚΕ αποφάσισε την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου, την διεξαγωγή δεύτερου μέρους του πρώτου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25, με έμφαση στους τομείς: «Στρατηγική-Όραμα-Καταστατικό», ενώ το πρώτο μέρος του συνεδρίου είχε πραγματοποιηθεί το περασμένο καλοκαίρι (4-6 Ιουνίου) στα Λιπάσματα Δραπετσώνας.

ADVERTISING

Η επίσημη έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου θα γίνει την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου, με ομιλία του γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, στην Πάτρα, στην Αγορά Αργύρη, ώρα 18:30.

Σύμφωνα και με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, θα διοργανωθούν πολλές μικρότερες περιφερειακές και τρεις μεγάλες προσυνεδριακές συνδιασκέψεις με πρώτη της Πάτρας.

Θα ακολουθήσει το Ηράκλειο (24 Νοεμβρίου) και η Αθήνα (16 Δεκεμβρίου).

Σύμφωνα με την απόφαση της ΚΕ, στην καρδιά του προσυνεδριακού διαλόγου, βρίσκεται η ανάγκη για ριζοσπαστικοποίηση σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων, όπως το Περιβάλλον, η Τεχνολογία, ο Νέος Συνδικαλισμός, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Νόμισμα, με σκοπό την ανάκτηση της Δημοκρατικής κυριαρχίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης
SHARE:

24Media Network