Μέτωπο Κυριάκου Μητσοτάκη, Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη για συμβούλιο αρχηγών

Μέτωπο Κυριάκου Μητσοτάκη, Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη για συμβούλιο αρχηγών

Κοινή στάση για τη Σύσκεψη των Πολιτικών αρχηγών αποφάσισαν να τηρήσουν ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι. Ζητούν να συγκληθεί στις αρχές της εβδομάδας και όχι τελευταία στιγμή πριν τη σύνοδο ΕΕ Τουρκίας. Συνάντηση στο περιθώριο του συνεδρίου του Ποταμιού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησαν να τηρήσουν κοινή στάση για τη διεξαγωγή του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, πιο συγκεκριμένα για Δευτέρα ή Τρίτη.

Με πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη, μόλις ολοκληρώθηκαν οι χαιρετισμοί τους στο Συνέδριο του Ποταμιού, οι τρεις αρχηγοί συμφώνησαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για τον χρόνο διεξαγωγής του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Εκτίμησαν ότι η σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το προσφυγικό θα πρέπει να γίνει σύντομα κι όχι τη τελευταία στιγμή πριν από τη Σύνοδο Κορυφής.

Κοινός στόχος θα πρέπει να είναι, συμφώνησαν, η χάραξη μιας εθνικής γραμμής για να αντιμετωπισθεί το μείζον ζήτημα των προσφύγων που τείνει να πάρει διαστάσεις εθνικού ζητήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα