Μιχάλη Κατρίνης: “Ομολογία και επιβεβαίωση αποτυχίας ο ανασχηματισμός”

Μιχάλη Κατρίνης: “Ομολογία και επιβεβαίωση αποτυχίας ο ανασχηματισμός”
Ο Μιχάλης Κατρίνης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, με αφορμή τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.

“Ο ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη συνιστά ομολογία της αποτυχίας του στην αντιμετώπιση της πανδημίας και των φυσικών καταστροφών, αλλά και επιβεβαίωση της αναποτελεσματικότητας της κυβέρνησης του”, αναφέρει σε σχόλιό του για τον ανασχηματισμό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης και συνεχίζει:

“Στέλνει μήνυμα προς όλους όσοι εμφανίζονται πρόθυμοι να ξεπλύνουν τη Νέα Δημοκρατία και να τη βοηθήσουν να ξαναγράψει την ιστορία όπως θέλει, αφού η «χρήση» τους είναι προσωρινή και το τέλος τους προδιαγεγραμμένο.

Το «ναυάγιο» δε Αποστολάκη αποδεικνύει ότι όταν η επικοινωνία υποκαθιστά την πολιτική, προκύπτουν καταστάσεις που γελοιοποιούν το πολιτικό σύστημα και εκθέτουν τους εμπνευστές τους. Και εκτεθειμένος σε αυτή την περίπτωση, είναι ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης.

Για πρώτη φορά, η χώρα έχει έναν Πρωθυπουργό που ούτε ανασχηματισμό δεν μπορεί να κάνει, αφού είναι δέσμιος των εσωτερικών ισορροπιών του κόμματός του. Στην πραγματικότητα, τα πρόσωπα δεν αποτελούν το πρόβλημα της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού.

Το πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για τη χώρα. Το πρόβλημα είναι ότι ο Πρωθυπουργός έχει υιοθετήσει ένα υπερσυγκεντρωτικό και αναποτελεσματικό ‘’επιτελικό’’ μοντέλο διακυβέρνησης που καταγράφει πλέον μόνο αποτυχίες. Αποτυχίες στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, στη διαχείριση της πανδημίας και των συνεπειών της στην οικονομία. Τα δύσκολα για τον κ. Μητσοτάκη μόλις άρχισαν.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα