Μιχαλολιάκος: Η Κανέλλη προκάλεσε πρώτη τον Κασιδιάρη

Μιχαλολιάκος: Η Κανέλλη προκάλεσε πρώτη τον Κασιδιάρη
ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ (EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

Για πρόκληση από τη Λιάνα Κανέλλη έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, καλώντας τους πολίτες να μελετήσουν καλύτερα το βίντεο της επίθεσης. Δείτε το βίντεο από την επίθεση (Vids)

Εκφράζοντας την απορία του για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη, σημειώνοντας πως το θέμα έγινε Μεσανατολικό, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, υπογράμμισε πως ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματός του προκλήθηκε πρώτος από τη Λιάνα Κανέλλη που του πέταξε τα χαρτιά.

Μάλιστα ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το “Πρώτο Θέμα” κάλεσε άπαντες να μελετήσουν καλύτερα το επίμαχο βίντεο από την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου .

Επιφυλάχτηκε ακόμα για επίσημες δηλώσεις μόλις ενημερωθεί πλήρως για το γεγονός και καταφέρει να έχει επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του κόμματός του, ενώ ανέφερε ότι σε λίγη ώρα αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από την Χρυσή Αυγή.

Δείτε πως είχε αντιδράσει ο Μιχαλολιάκος το 1998 σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα